Trudy Hellier

Acteur

Trudy Hellier is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Halifax F.P.: A Person of Interest

2000 | Misdaad, Thriller

Australië 2000. Misdaad van Ken Cameron. Met o.a. Rebecca Gibney, Andy Anderson, David Roberts, Doris Younane en Sara Gleeson.

Ex-smeris Lauri Downes (Anderson) wordt beschuldigd van moord, maar Jane Halifax (Gibney) gelooft niet dat Lauri schuldig is. Jane's probleem is dat zij professioneel en onpartijdig te werk moet gaan. Lauri's lot hangt aan een zijden draadje dat in handen van Jane is. Anderson kreeg voor haar rol als vrouw, die in de klem is geraakt, de prijs van het Australian Film Institute als Beste Actrice. Het scenario is van Anne Brooksbank. Deze aflevering is heel aardig. Het camerawerk is van Brent Crockett.

Balanced Particle Freeway

1997 | Drama, Familiefilm

Australië 1997. Drama van Paul Moloney. Met o.a. Molly McCaffrey, Trudy Hellier en Damien Bodie.

Twee kinderen ontdekken een ingang naar de 'Balanced Particle Freeway' en komen terecht in een magische wereld van draken en vreemde wezens

The Balanced Particle Freeway

1996 | Familiefilm, Fantasy

Australië 1996. Familiefilm van Paul Moloney. Met o.a. Molly McCaffrey, Damien Bodie, Trudy Hellier en Doug Bowles.

Het vriendelijke draakje Mizuchi komt op weg naar zijn eigen drakenoord in botsing met een vliegtuig en stort neer in de tuin van Lili (McCaffrey) en Bede (Bodie). Ze verbergen hem, maar het leven op aarde doet hem geen goed en als hij niet snel naar de drakenwereld terug kan geschiedt er een ramp. Gelukkig hebben ze gehoord van een deeltjesversneller in een laboratorium, die de oplossing zou kunnen bieden. De kinderen moeten heel wat toeren uithalen om alles tot een goed einde te brengen. Australische poging tot een fantasietje voor kinderen met E.T.-appeal, wat het beslist niet is. Het scenario is van Carol Wilkinson.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Trudy Hellier op televisie komt.

Reageer