Todd Lowe

1977 Acteur

Todd Lowe (1977) is acteur.
Er zijn 1 film en 1 serie gevonden.

50 to 1

2014 | Drama

Verenigde Staten 2014. Drama van Jim Wilson. Met o.a. Skeet Ulrich, Christian Kane, William DeVane, Madelyn Deutch en Todd Lowe.

De kans was uitermate klein dat onbeduidend racepaard Mine That Bird in 2009 de Kentucky Derby zou winnen. Zo klein dat gokken op de eerste plek maar liefst 50 maal de inzet zou opleveren. Vandaar de titel 50 to 1. De uitslag laat zich raden in dit op feiten gebaseerde underdog-drama. Maar de opgewekte rit richting het glorieuze einde is best aardig. Vooral dankzij een olijke Skeet Ulrich als de gangmaker van een bonte verzameling cowboys in New Mexico. Behaaglijk ouderwets en voorspelbaar.

True Blood

2008 | Drama, Fantasy, Mysterie, Romantiek, Thriller, Televisieserie

Verenigde Staten 2008. Drama van Alan Ball. Met o.a. Anna Paquin, Alexander Skarsgård, Stephen Moyer, Sam Trammell en Ryan Kwanten.

In het diepe zuiden van de VS worden vampiers - die sinds enige tijd eerlijk uitkomen voor hun geaardheid - hevig gewantrouwd. En dat terwijl ze niet meer gevaarlijk voor mensen hoeven te zijn, sinds een slimme fabrikant True Blood op de markt bracht: een drankje dat dient als bloedvervanger voor de vega-vampier. In deze goed gemaakte, vrolijke en spannende serie staan personages als de kittige serveerster met een hart van goud Sookie (Paquin), haar vriend, gentleman-vampier Bill en haar niet al te slimme broer Jason centraal. Humor, wat bloot en geestige dialogen en verhaallijnen maken de serie het bekijken waard. Tot 2014 zijn er zeven seizoenen van geproduceerd. Bedenker Alan Ball was eerder verantwoordelijk voor het scenario van American Beauty en de tv-serie Six Feet Under.

op televisie
1 uitzending

50 to 1 (2014) is deze week eenmaal op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Datum
Zender
Tijd
dinsdag 01 oktober
RTL 8
00:20 - 02:25

Reageer