Edward Byrnes is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Vega$

1978 | Mysterie, Thriller

Verenigde Staten 1978. Mysterie van Richard Lang. Met o.a. Robert Urich, Tony Curtis, Red Buttons, Will Sampson en June Allyson.

De pilot voor de succesvolle tv-serie over een flitsende privé-detective die van Las Vegas zijn werkterrein heeft gemaakt en steeds achternagezeten wordt door schaars geklede schoonheden.

Go Kill And Come Back

1968 |

1968. Enzo G. Castellari. Met o.a. George Hilton, Edward Byrnes, Gilbert Roland en Edd Byrnes.

De pilot voor de succesvolle tv-serie over een flitsende privé-detective die van Las Vegas zijn werkterrein heeft gemaakt en steeds achternagezeten wordt door schaars geklede schoonheden.

Yellowstone Kelly

1959 | Western

Verenigde Staten 1959. Western van Gordon Douglas. Met o.a. Clint Walker, Edward Byrnes, John Russell, Ray Danton en Claude Akins.

Walker wil buiten de strijd van Indianen en soldaten blijven, maar door zijn sympathie voor de roodhuiden wordt hij er toch ingesleurd. Zijn vriend Byrnes wordt door de Indianen omgebracht en de zoon van het opperhoofd, Danton, ontvoert het Indiaanse meisje, Martin, dat hij het leven heeft gered. Burt Kennedy bewerkte het boek van Clay Fisher, en Carl Guthrie was verantwoordelijk voor de prachtige natuuropnamen. Oates maakte eerder in 1959 zijn filmdebuut.

Darby's Rangers

1958 | Oorlogsfilm

Verenigde Staten 1958. Oorlogsfilm van William A. Wellman. Met o.a. James Garner, Etchika Choureau, Jack Warden, Edward Byrnes en David Janssen.

Garner doet het goed in deze actiefilm over WO II als leider van stoottroepen in Noord-Afrika en Italië, waarbij de aandacht gericht is op relaties tussen zijn manschappen en hun geliefden tijdens hun verlof.

Reform School Girl

1957 | Misdaad

Verenigde Staten 1957. Misdaad van Edward Bernds. Met o.a. Gloria Castillo, Ross Ford, Edward Byrnes, Ralph Reed en Jack Kruschen.

Een goedkope produktie over een meisje betrokken bij moord, waarbij de dader verdween.

Drama Classics: Stranded

1955 | Drama

Verenigde Staten 1955. Drama van Allen H. Miner. Met o.a. Bette Davis, Tiger Favara, Pamela Beaird, Claudia Bryer en Edward Byrnes.

Een hevige sneeuwstorm woedt in een geïsoleerd bergstadje in Minnesota. Geen reden voor lerares Davis om de school te sluiten. Slechts vijf kinderen kwamen opdagen. De storm neemt nog in hevigheid toe. Electriciteit, telefoon en verwarming vallen uit. Het schooltje raakt compleet afgezonderd. Davis doet van alles om de kinderen bezig te houden, zodat ze niet nadenken over hun hopeloze situatie. Ze hoopt enkel dat er tijdig hulp komt. Voorspelbaar melodrama dat echter door het sterke spel van Davis en het enthousiasme van de kinderen best boeiend wordt. De eindscènes zijn in elk geval indrukwekkend geënsceneerd. Scenario van Herb Ellis en John T. Kelley. Fotografie van Paul Ivano.