Yoshimasa Mizuo

Producer

Yoshimasa Mizuo is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Ghost in the Shell

1995 | Animatie, Sciencefiction, Anime

Japan/Verenigd Koninkrijk 1995. Animatie van Mamoru Oshii.

Existentiële neo-noir over Majoor Kusanagi, een cyborg die anno 2029 in een Aziatische stad jacht maakt op de beruchte hacker The Puppet Master. Ze krijgt hem te pakken, maar de schokkende onthullingen die hij vervolgens doet zetten Kusanagi ertoe aan haar eigen menselijkheid te bevragen. Hoogtepunt in de animatiegeschiedenis, vooral vanwege de combinatie van oogverblindende cyberpunk-decors, duizelingwekkende actiescènes en diepgaande filosofische bespiegelingen. Regisseur Mamoru Oshii maakte in 2004 een tweede deel met als subtitel Innocence. Een Amerikaanse speelfilmbewerking, met in de hoofdrol Scarlett Johansson, volgde in 2017.

3x3 Eyes Part Two

1991 | Animatie, Horror

Japan 1991. Animatie van Daisuke Nishio. Met o.a. Steve Bulen, Rebecca Forstadt en Eddie Frierson.

Pai en Yakumo zijn beide onsterfelijk, en hun enige hoop terug gewone stervelingen te worden, is door het Beeld van de Mensheid te vinden. Andere partijen willen dat beeld echter ook. Pai en Yakumo moeten op hun zoektocht afrekenen met de vreselijkste demonen. Deze film bestaat uit deel vijf tot en met zeven van de 3x3 Eyes reeks.

3x3 Eyes Part One: Altered State

1991 | Animatie, Horror

Japan 1991. Animatie van Daisuke Nishio. Met o.a. Julie Diamond, Rebecca Forstadt en Eddie Frierson.

Het meisje Pai is de allerlaatste van een eeuwenoud ras onsterfelijke wezens met drie ogen. Zij zou dolgraag een gewone sterfelijke mens worden, maar daarvoor moet ze het Beeld van de Mensheid zien te vinden. Samen met Yakumo gaat ze op zoek. Deze film bestaat uit deel één tot en met vier van een totaal van zeven. De overige delen zijn ondergebracht in 3x3 Eyes: Part Two.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Yoshimasa Mizuo op televisie komt.

Reageer