Elaine Paige

Acteur

Elaine Paige is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

A Closed Book

2009 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 2009. Thriller van Raoul Ruiz. Met o.a. Tom Conti, Daryl Hannah, Miriam Margolyes en Elaine Paige.

Een bekende schrijver neemt een assistente in dienst nadat hij blind is geworden. Maar de vrouw blijkt een verborgen agenda te hebben.

Cats

1998 | Muziek, Fantasy, Musical

Verenigd Koninkrijk 1998. Muziek van David Mallet. Met o.a. Elaine Paige, John Mills, Ken Page, Rosemarie Ford en Michael Gruber.

Tijdens het jaarlijkse bal van de Jellicle katten is het de taak van de eerbiedwaardige Old Deuteronomy om één kat uit te kiezen die de hemelse weg naar hergeboorte mag volgen. Een kennismaking met onder andere de schavuit RumTum Tugger, de oude theaterkat Gus, de altijd opgedofte Bustopher Jones en de aan lager wal geraakte glamourkat grizabella

Unexplained Laughter

1989 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1989. Drama van Gareth Davies. Met o.a. Diana Rigg, Elaine Paige, Joanna David, Jon Finch en Robert Gwilyn.

Een journaliste gaat, als ze het heeft uitgemaakt met haar vriend, naar haar buitenhuisje in Wales, waar ze achtervolgd wordt door mysterieus gelach. Rigg doet het goed als de cynische journaliste, die haar buren net zo analyseert als haar eigen gevoelens. Naast haar Page als de van haar stuk gebrachte vriendin.

A View Of Harry Clarke

1989 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1989. Drama van Alastair Reid. Met o.a. Griff Rhys Jones, Elaine Paige, Laura Claire Duerden, Benjie Lawrence en Charlotte Coleman.

Een sociaal werker in Liverpool krijgt een mentale inzinking als gevolg van zijn werk. Had interessant kunnen zijn, maar de slappe regie en het belachelijke camerawerk verknoeien alles.

The One and Only Phyllis Dixey

1978 | Biografie

Verenigd Koninkrijk 1978. Biografie van Michael Tuchner. Met o.a. Lesley-Anne Down, Chris Murney, Michael Elphick, Sue Holderness en Bill McColl.

Een biografische film over Dixey, die bekend staat als de moeder van de striptease in Engeland. De eerste grote stripster was in haar vak zeer succesvol, maar haar einde was een tragedie van eenzaamheid en misère.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Elaine Paige op televisie komt.

Reageer