Heather Gordon

Acteur

Heather Gordon is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Family of Cops III

1999 | Misdaad, Thriller

Verenigde Staten/Canada 1999. Misdaad van Sheldon Larry. Met o.a. Charles Bronson, Joe Penny, Kim Weeks, Barbara Williams en Sebastian Spence.

Sluitstuk van de politiefamilie televisietrilogie en tevens de zwanenzang van Charles Bronson (1921-2003) die als oude politieman niets liever doet dan Milwaukee (de lowbudget film werd opgenomen in dito Toronto) dienen en beschermen met zijn diverse gezagsgetrouwe familieleden. In deel drie zit de familie gebroederlijk achter een moordenaar aan terwijl de individuele leden ieder een persoonlijke verhaallijn uitwerken die op enigerlei wijze te maken heeft met het gerechtelijk systeem. Een soort Law & Order aflevering, aangevoerd door de patriarch Bronson.

Daisy May

1979 | Erotiek

Verenigde Staten 1979. Erotiek van Fred Lincoln. Met o.a. Holly Joy, Heather Gordon, David Morris, Blair Davis en Susan Nero.

Van een 'erotische' film mag men verwachten dat die letterlijk en figuurlijk niet veel om het lijf heeft en deze film is daarvoor tot in het uiterste kenmerkend. Bovendien is het verhaal, dat zich ditmaal afspeelt in 'Hillie Billie Country' met namaak Zuidelijke accenten en vage toespelingen op 'moonshine', zeer onsamenhangend. De dialoog echter bestaat uit vele ààh's en òòh's, mmm's begeleid door eentonige gitaarmuziek die afgewisseld wordt door een derderangs dixiesong. De attractie van deze film, waarin een uitgebreid gastoptreden van een lijvige en bekende pornoster, moet gevormd worden door Joy als Daisy, de volwassen vrouw met de jonge-meisjesborsten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Heather Gordon op televisie komt.

Reageer