Andrés Mejuto

Acteur

Andrés Mejuto is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Buenas noches, señor monstruo

1982 | Familiefilm, Avonturenfilm

Spanje 1982. Familiefilm van Antonio Mercero. Met o.a. Andrés Mejuto, Regaliz, Luis Escobar, Paul Naschy en Fernando Bilbao.

Een groep kinderen vindt onderdak in een kasteel waarin behalve Dr. Frankenstein en zijn monster ook Dracula, de Weerwolf en Quasimodo wonen. Een parodie op de traditionele griezelfilms, gemaakt ter ere van het kinderkoor 'Regaliz'. Een even triviaal als dwaze produktie. Fernando Bilbao en Paul Naschy drijven in deze film de spot met hun vroegere karakteriseringen van respectievelijk het monster van Frankenstein en de Weerwolf.

La Tercera puerta

1976 | Documentaire

Spanje 1976. Documentaire van Alvaro Forqué. Met o.a. Yolanda Farr, José María Monter en Andrés Mejuto.

Een semi-dramatische documentaire over het wereldje van de Madrileense travestieten. Een tweeslachtige film, die bovendien op veel plaatsen mank gaat.

Proceso a Jesús

1973 | Drama

Spanje 1973. Drama van José Luis Sáenz de Heredia. Met o.a. José María Rodero, Mónica Randall, Julia Gutiérrez Caba, Andrés Mejuto en Diana Lorys.

Een groep sefardische joden organiseert enkele voorstellingen van het 'Proces tegen Jezus' met als doel om op te helderen of de veroordeling van Jezus Christus gerechtvaardigd was krachtens de wetten van zijn tijd. Opgeblazen, schijnheilig en doorspekt met theatrale ophef.

Un Par de asesinos

1970 | Western

Italië/Spanje 1970. Western van Rafael Romero Marchent. Met o.a. Johnny Garko, William Bogard, Andrés Mejuto, Charlie Bravo en María Silva.

Twee vrienden zijn op zoek naar hun medeplichtigen bij een overval om hun deel van de buit op te eisen. Daarbij schakelen ze een vrouw in - gespeeld door de sensuele Spaanse actrice María Silva - die een bron van onenigheid zal worden. Middelmatig maar toch onderhoudend.

La Furia de Johnny Kid

1967 | Western

Spanje/Italië 1967. Western van Gianni Puccini. Met o.a. Peter Lee Lawrence, Mariía Cuadra, Andrés Mejuto en Piero Lulli.

Twee families raken hevig gebrouilleerd in deze afgezaagde spaghetti-western.

Dulcinea

1962 | Drama

Spanje/Italië/Duitsland 1962. Drama van Vicente Escrivá. Met o.a. Millie Perkins, Folco Lulli, Cameron Mitchell, Andrés Mejuto en Hans Sohnker.

De pretentieuze en esthetische herverfilming van de gelijknamige film, die ondanks de ambitie van de produktie een absolute mislukking werd. Alleen de fotografie van Godofredo Pacheco weet zich te onderscheiden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Andrés Mejuto op televisie komt.

Reageer