Ingrid Garbo

Acteur

Ingrid Garbo is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

The Hunted

1974 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1974. Thriller van Douglas Fithian en Douglas Fifthian. Met o.a. Lee Remick, Michael Hinz, Ivan Desny, José María Caffarel en Danielle Delorme.

De meedogenloze bedrijfsspion (Hinz) terroriseert de directiesecretaresse (Remick) van een firma in elektronische systemen. Lee Remick is sterk op dreef als opgejaagde prooi in de verlaten, nachtelijke kantoorgebouwen. Spannende slotfragmenten, maar een zeer praterige film met een ietwat bedenkelijke moraal. USA-titel: TOUCH ME NOT.

El Padrino y sus ahijadas

1973 |

Spanje 1973. Fernando Merino. Met o.a. Antonio Garisa, La Polaca, Ingrid Garbo, Esther Santana en Antonio Carisa.

Een mafiabaas heeft drie beeldschone dochters die zich toeleggen op het uitdagen van de concurrerende bende. Een domme parodie op de Amerikaanse gangsterfilm.

Simón, contamos contigo

1972 | Komedie

Spanje 1972. Komedie van Ramón Fernández. Met o.a. Alfredo Landa, Rossana Yanni, Mirta Miller en Ingrid Garbo.

Een pechvogel erft een liefdes-toverdrankje. In één woord verschrikkelijk.

El Gran amor del conde Dracula

1972 | Horror, Thriller

Spanje 1972. Horror van Javier Aguirre. Met o.a. Paul Naschy, Haydée Politoff, Rossana Yanni, Mirta Miller en Ingrid Garbo.

Ongeluk met een diligence noodzaakt de jeugdige passagiers tot overnachting in een verlaten hospitaal waar Graaf Dracula resideert. Ze worden allen tot vampiers gemaakt op [KA1]e[KA1]en meisje na, op wie Dracula echt verliefd wordt en van wie hij vrijwillige overgave verlangt. Ze weerstaat hem en pleegt zelfmoord. De op zichzelf interessante toevoeging van romantische passie aan de bekende horror, wordt n[KA2]og minder overtuigend uitgewerkt dan de `verplichte sc[KA2]enes` in hun doorzichtige trucages en (duidelijk mediterrane in plaats van Middeneuropese) lokalisering. Naschy - zonder het verhullende masker van zijn andere horror-rollen - etaleert ook alleen Spaans pathos.

Las Ibéricas FC

1971 | Komedie

Spanje 1971. Komedie van Pedro Masó. Met o.a. Rossana Yanni, Claudia Gravy, Ingrid Garbo, José Sacristán en La Polaca.

Komisch-sentimentele voorvallen rond de leden van een vrouwenvoetbalclub. Moeizaam, zoals alle films van Masó.

Mi marido y sus complejos

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van Luis María Delgado. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Gracita Morales, Ingrid Garbo en Pastor Serrador.

Een echtpaar met ouderwetse ideeën neemt een aantrekkelijk Zweeds meisje in dienst. Een produktie zowel over de onderdrukking als onderdrukkend, kenmerkend voor de Spaanse film uit die tijd.

No somos de piedra

1968 | Komedie

Spanje 1968. Komedie van Manuel Summers. Met o.a. Alfredo Landa, Lali Soldevila en Ingrid Garbo.

De erotische frustratie van een gemiddelde Spanjaard. Een weerzinwekkende komedie, deze eerste stereotiepe film van Alfredo Landa.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ingrid Garbo op televisie komt.

Reageer