Enrique Rocha

Acteur

Enrique Rocha is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Historias violentas

1984 | Actiefilm

Mexico 1984. Actiefilm van Víctor Saca, Carlos Garciá Araz, Daniel González Dueñas, Diego López en Gerardo Pardo. Met o.a. Pedro Armendáriz jr, Alma Muriel, Enrique Rocha en Ernesto Gómez Cruz.

In vijf verschillende verhalen van Pedro F. Miret met een onthullend en verrassend slot, is geweld, in zijn meest diverse vormen, altijd latent aanwezig. Elk van de verhalen werd geregisseerd door een andere regisseur waaronder zich ook Diego López en Gerardo Pardo bevinden. Een zeer ongelijkmatige en enigszins primaire film. De beste sketch heet Fuego Nuevo en gaat over een man die bizar uitgedost op een feest verschijnt.

Damiana y los hombres

1966 | Drama

Mexico 1966. Drama van Julio Bracho. Met o.a. Mercedes Carreño, Jaime Fernández, Enrique Rocha en Roberto Cañedo.

Een meisje van eenvoudige afkomst wordt toevallig ontdekt door een fotograaf. Ze brengt het tot bekend fotomodel, maar verlangt terug naar haar vriend van vroeger, op wie ze verliefd is, en naar haar grootvader. Ze besluit naar hen terug te gaan, maar ze zit vast aan een contract. Het script, van de hand van de hoofdrolspeelster, is niet erg origineel en lijkt uitsluitend ter meerdere glorie van Carreño zelf geschreven te zijn.

Tiempo de morir

1965 | Actiefilm, Western

Mexico 1965. Actiefilm van Arturo Ripstein. Met o.a. Marga López, Jorge Martínez de Hoyos, Enrique Rocha, Alfredo Leal en Bianca Sanchez.

Nadat hij een straf van achttien jaar heeft uitgezeten, keert een man naar huis terug, van plan om rustig oud te worden, maar de zoons van de bandiet die hij gedood heeft, hebben gezworen de dood van hun vader te wreken. Prachtig script van Gabriel García Márquez en Carlos Fuentes. De regisseur is erin geslaagd de complexe karakters goed neer te zetten. Een uitstekende western, de debuutfilm van de toen 21-jarige Ripstein. In 1985 nog eens verfilmd door Jorge Ali Triana.

Proceso de Cristo

1965 |

Mexico 1965. Julio Bracho. Met o.a. Enrique Rocha, Julián Soler, Wolf Ruvinskis en Germán Robles.

Het verhaal van het lijden en de dood van Christus. De film bestaat uit vier delen waarin de kruisgang van Jezus Christus verteld wordt. Niet echt overtuigend maar de locaties zijn mooi.

Marcelo y María

1964 | Drama

Mexico 1964. Drama van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Agustín Martínez Solares, Ana Martín, Enrique Rocha en José Gálvez.

De tragische geschiedenis van twee jonge geliefden. Een melodrama met de pretenties van een tragedie, vagelijk geïnspireerd op Daphnis y Cloe van Lucio Apuleyo.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Enrique Rocha op televisie komt.

Reageer