Juan Bosch is regisseur.
Er zijn 14 films gevonden.

La signora a fatto il pieno

1979 | Komedie, Erotiek

Italië/Spanje 1979. Komedie van Juan Bosch. Met o.a. Carmen Villani, Carlo Giuffré, Esperanza Joy, Simion Andreu en Aldo Macchione.

Een prostitutée uit Rome krijgt van een industrieel een hoog honorarium aangeboden om een minister te verleiden en zo een vergunning voor een leverpreparaat te verkrijgen. Het flinterdunne scenario en het zeer middelmatige spel doen algauw de film de mist ingaan zodra de handeling aanlandt in een mooie villa, waar allerlei z.g. erotische spelletjes gespeeld worden en de gebruikelijke misverstanden ontstaan.

La ciudad maldita

1978 | Western, Avonturenfilm, Actiefilm

Spanje/Italië 1978. Western van Juan Bosch. Met o.a. Chift Baker, Diana Lorys, Gianni Garko en Daniel Martín.

Een avonturier komt aan in een dorp dat wordt gedomineerd door twee rivaliserende bendes. Een spaghetti-western uit de tijd dat dit genre in ongenade viel, waarin het verhaal op onbeschaamde wijze is nageaapt van de roman [KL]Red Harvest[KLE] van Dashiell Hammett en van de film PER UN PUGNO DI DOLLARI (1964) van Sergio Leone (die op de aftiteling stond als Rob Robertson).

Exorcismo

1975 | Horror

Spanje 1975. Horror van Juan Bosch. Met o.a. Jacinto Molina, Maria Perschy, Maria Kosti, Grace Mills en Jorge Torras.

Een telg uit een oud adellijk Engels geslacht (Mills) raakt bezeten door een demon en dat is het begin van weerzinwekkende misdaden en grove profanaties. Zeer goedkope vermenging van de elementen waaruit William Friedkins THE EXORCIST was opgebouwd, versierd met seksploiterende scènes, die met het gebodene in geen enkel verband staan. Onsmakelijke make-up-effecten. Molina staat op de titelrol als Paul Naschy. Ook bekend als EXORCISM.

Lo credevano uno stinco di santo

1974 | Western

Spanje/Italië 1974. Western van Juan Bosch. Met o.a. Anthony Steffen, Fernando Sancho en Tania Alvarado.

Een oude mijnwerker die in zijn leven nogal wat goud bij elkaar geroofd heeft, stort in en gaat dood. De gestolen schatten komen in handen van de plaatselijke keuterboertjes. Het verhaal zou nog kunnen, maar het is niet om aan te zien, zo slecht gespeeld en geregisseerd.

Domani passo a salutare la tua vedova...parole di epidemia

1972 | Western

Spanje/Italië 1972. Western van Juan Bosch. Met o.a. Craig Hill, Claudie Lange, Chris Huerta, Pedro Maria Sanchez en Richard Melvill.

Oervervelende italo-western waarin drie schurken een bankkluis leegroven en dan onderling gaan vechten. De zoon van één van hen komt erbij en dit kwartet is ellenlang bezig met schietpartijen.

Sei gia' cadavere amigo...ti cerca Garringo

1971 | Western

Italië/Spanje 1971. Western van Juan Bosch. Met o.a. Richard Harrison, Fernando Sancho, Raf Baldassarre, Tania Alvarado en Indio Gonzales.

We vinden het gebruikelijke wraakthema in deze matte spaghetti-western waarin Harrison op jacht gaat naar de moordenaar van zijn vader. Dat is een grootgrondbezitter en die huurt een paar killers in om Harrison om zeep te helpen. Zo zijn er tenminste nog wat méér kandidaten om lijk te worden, en daar gaat het maar om. De rest is niet interessant. Scenario van Luciano Martino.

I Corvi, ti scaveranno la fossa

1971 | Western

Spanje/Italië 1971. Western van Juan Bosch. Met o.a. Craig Hill, Fernando Sancho, Angel Aranda, Maria Pia Conte en Frank Brana.

Een pure routine western waarin er wel op losgeknald wordt maar zonder al te veel overtuiging. Bosch is niet de beste westernregisseur en Hill, overgewaaid uit Amerika, heeft nimmer enige status als westernster kunnen bereiken. Sancho is de enige die in zijn gebruikelijke Mexicaanse typetje op gang komt.

La Diligencia de los condenados

1970 | Western

Italië/Spanje 1970. Western van Juan Bosch. Met o.a. Richard Harrison, Erika Blanc, Fernando Sancho, Bruno Corazzari en Fernando Rubio.

Een postkoets wordt overvallen en de inzittenden vastgehouden op een koetsstation. Daar wordt een getuige voor een rechtszaak tegen bevriende bandieten om zeep geholpen en de anderen vernederd. Harrison krijgt er genoeg van, raapt zijn moed bij elkaar en weet de bende uit te schakelen. Inmiddels zijn de gevangen bandieten vrijgelaten omdat de getuige niet op kwam dagen en die gaan nu achter Harrison aan om de dood van hun vrienden te wreken.

Dio in cielo... Arizona in terra

1970 | Western

Italië/Spanje 1970. Western van Juan Bosch. Met o.a. Peter Lee Lawrence, Maria Pia Conte, Roberto Camardiel, Franco Brana en Carlo Gaddi.

Een grensstadje lijdt onder de terreur van een grootgrondbezitter die op punt van trouwen staat met een erfgename van mijnconcessies. De aankomst van Garringo leidt tot geweldsconflicten en legt intriges bloot, zodat de vrouw nog tijdig van de ondeugdelijkheid van aanstaande overtuigd wordt. Een traditionele spaghetti-western met het nodige melodrama en vooral veel schietpartijen.

¡Chico, chica, boom!

1969 |

Spanje 1969. Juan Bosch. Met o.a. Kiko, Claudia Gravi en Bruno Lomas.

Een grensstadje lijdt onder de terreur van een grootgrondbezitter die op punt van trouwen staat met een erfgename van mijnconcessies. De aankomst van Garringo leidt tot geweldsconflicten en legt intriges bloot, zodat de vrouw nog tijdig van de ondeugdelijkheid van aanstaande overtuigd wordt. Een traditionele spaghetti-western met het nodige melodrama en vooral veel schietpartijen.

Viudita Ye-Ye

1968 | Komedie

Spanje 1968. Komedie van Juan Bosch. Met o.a. Mary Santpere, Kiko, Mochi en Alady.

Een extravagante ex-cabaretière heeft in haar testament laten vastleggen, dat wanneer haar dochter wil erven zij met een man moet trouwen die lelijker is dan zij.... Een produktie van Iquino ter ere van het groteske en ongecompliceerde komische talent van Santpere.

El Ultimo verano

1965 | Drama

Spanje 1965. Drama van Juan Bosch. Met o.a. Jeanne Valerie, Arturo Fernández, María Asquerino, La Chunga en Roberto Camardiel.

Een jonge Franse vrouw gaat in Spanje bij haar moeder wonen en komt erachter dat die een relatie met een jongeman heeft. Een nietszeggende film.

El ultimo verano

1961 |

Spanje 1961. Juan Bosch. Met o.a. Jeanne Valerie, Maria Asquerino en Arturo Fernandez.

Een jonge Franse vrouw gaat in Spanje bij haar moeder wonen en komt erachter dat die een relatie met een jongeman heeft. Een nietszeggende film.

A sangre fría

1959 | Misdaad

Spanje 1959. Misdaad van Juan Bosch. Met o.a. Arturo Fernández, Gisia Paradis, Carlos Larrañaga en María Mahor.

Een jongeman van eenvoudige afkomst neemt zich voor hoe dan ook zijn levensstandaard te verbeteren, al moet hij daarvoor zijn toevlucht nemen tot de misdaad. Eén van de weinig aanvaardbare Spaanse detectivefilms.