Lance Mungia

Regisseur, Scenarist

Lance Mungia is regisseur en scenarist.
Er zijn 2 films gevonden.

The Crow: Wicked Prayer

2005 | Actiefilm, Fantasy, Thriller, Horror

Verenigde Staten 2005. Actiefilm van Lance Mungia. Met o.a. Yuji Okumoto, Marcus Chong, Tito Ortiz, David Boreanaz en Tara Reid.

Luc Crash, de leider van een gewelddadige motorbende, vermoordt de jonge Jimmy Cuervo en zijn vriendin Lily, in de hoop in een onsterfelijke demon te veranderen. Maar zijn plan mislukt, en het is Cuervo die uit de dood opstaat en in de gedaante van een kraai wraak neemt op de moordenaar van zijn vriendin.

Six-String Samurai

1997 | Sciencefiction, Actiefilm, Muziek, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1997. Sciencefiction van Lance Mungia. Met o.a. Justin McGuire, Jeffrey Falcon, Stephane Gauger, John Sakisian en Gabrielle Pimenter.

Sinds Amerika tijdens de oorlog van 1957 onder Russische bezetting viel is er steeds een plaats geweest die weerstand bood aan de rode overweldigers: Lost Vegas, het laatste bastion van vrijheid en individualisme. Veertig jaar lang werd de plaats geregeerd door Koning Elvis, maar nu deze het tijdelijke met het eeuwige verwisseld heeft is er iemand nodig die zijn rock- schoenen moet vullen. Elke kandidaat wordt onderweg gedood, maar langs de stoffige highway is er nog iemand op weg naar het vrije koninkrijk van de rock. Deze superheld is Buddy (McGuire) en met zijn ziekenfondsbrilletje zou je niet aangeven dat hij even bedreven is met zijn gitaar als met zijn samoeraizwaard. In gezelschap van een vervelend verwend jochie baant hij zich een weg naar Lost Vegas, gevolgd door de dood, hongerige kannibalen en het Rode leger. Het Amerika van een alternatieve wereld, bezet door de Russen, is het decor van deze post-apocalyptische rock 'n' roll-film, gemaakt door enkele ambitieuze en enthousiaste afgestudeerde filmstudenten met een minimaal budget, maar met de hulp van Robert Redfords Sundance Film Festival. Een film die, ondanks al zijn gebreken, ongetwijfeld cult-status zal verkrijgen, mede door zijn gebruik van 'Siberische Surf Rock'. Mungia en Jeffrey Falcon schreven het originele en verfrissende scenario. Opgenomen in Death Valley door Kristian Bernier.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lance Mungia op televisie komt.

Reageer