Jennifer Cooke

Acteur

Jennifer Cooke is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Friday the 13th, Part VI: Jason Lives

1986 | Horror

Verenigde Staten 1986. Horror van Tom McLoughlin. Met o.a. Thom Matthews, Jennifer Cooke, David Kagan, Renee Jones en Kerry Noonan.

Matthews wordt ontslagen uit de inrichting waarin hij opgenomen werd nadat hij de moorddadige Jason had gedood. Zijn enige doel is nu het lijk van het monster definitief te vernietigen, maar (hoe kan het anders) het komt weer tot leven en het slachten kan opnieuw beginnen. Wie dacht dat de makers van deze serie eindelijk inspiratie gevonden hadden komt weer bedrogen uit. Een dunne draad doet dienst als verhaal (geschreven door McLoughlin) om de moordpartijen aan elkaar te binden. Zelfs de introductie van relativerende humor loopt op een fiasco uit. Jon R. Kranhouse zette alles op bloedrode pellicule. En de serie was nog lang niet ten einde.

Friday The 13th Part 6: Jason Lives

1986 | Horror

Verenigde Staten 1986. Horror van Tom McLoughlin. Met o.a. David Kagen, Jennifer Cooke en Thom Mathews.

Jason komt tot leven door een bliksem, en vermoordt iedereen die hij tegenkomt. Ondertussen zit er een groep kinderen te kamperen bij het meer, terwijl hun leiders een voor een kopje kleiner worden gemaakt.

Gimme an 'F'

1984 | Komedie, Musical, Drama

Verenigde Staten 1984. Komedie van Paul Justman en Paul Justin. Met o.a. Stephen Shellen, Mark Keyloun, Jennifer Cooke, Daphne Ashbrook en John Karlen.

Tijdens een concours voor cheerleaders van sportteams ontluikt een liefdesgeschiedenis. Een onuitstaanbaar bijproduct voor jongeren.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jennifer Cooke op televisie komt.

Reageer