Max Elliott Slade

Acteur

Max Elliott Slade is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

3 Ninjas Knuckle Up

1995 | Familiefilm, Actiefilm, Komedie

Verenigde Staten 1995. Familiefilm van Sang-ok Shin. Met o.a. Victor Wong, Charles Napier, Michael Treanor, Chad Power en Max Elliott Slade.

Drie jongetjes, Rocky, Tum-Tum en Colt, zijn met hun opa (Wong) op vakantie als ze ontdekken dat een gemene zakenman (Napier) chemisch afval wil dumpen op het land van de lokale indianenstam. Gelukkig zijn zij door opa getraind in Aziatische vechtkunsten, wat hilarische taferelen oplevert, voor wie houdt van eigenwijze snotneusjes die met overduidelijke nep-karatebewegingen beroerd acterende slapstickboeven een lesje leren. Derde deel uit een serie waarvan het beste, eerste deel al matig was, maar wel behoorlijk lucratief.

Three ninja's kick back

1994 | Actiefilm

Verenigde Staten 1994. Actiefilm van Charles T. Kanganis. Met o.a. Sean Fox, Max Elliott Slade en Victor Wong.

De drie ninja's, Colt, Rocky en Tum Tum, staan voor een dubbele opdracht: ze moeten enerzijds hun honkbalteam The Dragons aan een overwinning helpen tegen The Mustangs en anderzijds moeten ze grootvader Mori bijstaan tijdens een missie in Japan. Deze moet een ceremoniƫle dolk overhandingen aan de winnaar van een toernooi, maar het wapen geeft ook toegang tot een geheime gouden grot. Mori verwacht dat er ook ongewenste gegadigden zullen opduiken en die verwachting komt uit

3 Ninjas Kick Back

1994 | Familiefilm, Komedie, Actiefilm, Jeugdfilm

Verenigde Staten/Japan 1994. Familiefilm van Charles T. Kanganis. Met o.a. Max Elliott Slade, Sean Fox en Victor Wong.

Bepaald minder indrukwekkend dan de originele 3 Ninjas, die toch ook al niet veel voorstelde. Wel voor een groot gedeelte in Japan gesitueerd, met een extra vrouwelijke ninja. Alles, ook het scenario van Mark Salzman, blijft beperkt tot vechtsport-actie, pleehumor en slapstick. De drie ninja-ukken helpen opa Wong terugkeren naar Japan, waar hij een ceremonieel zwaard, dat hij een halve eeuw geleden won, moet doorgeven aan de winnaar van een nieuw ninja-toernooi. Maar ze moeten ook tijdig terug zijn in LA, waar hun honkbalploeg het moet opnemen tegen de aartsrivaal.

The three ninja's

1992 | Actiefilm

Verenigde Staten 1992. Actiefilm van Jon Turteltaub. Met o.a. Max Elliott Slade, Michael Treanor en Victor Wong.

Rocky, Colt en Tum Tum zijn drie broers die van hun opa Mori de Ninja-vechtsport hebben geleerd. De jongens zijn echte experts geworden. Hun vader, Sam Douglas, is FBI-agent en staat op het punt de boosaardige Ninja-meester en wapenhandelaar Snyder te arresteren. Deze besluit om de drie broers te ontvoeren om zo hun vader onder druk te zetten. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan

Ninja kid

1992 | Actiefilm

Verenigde Staten 1992. Actiefilm van Jon Turteltaub. Met o.a. Rand Kingsley, Chad Power, Max Elliott Slade, Michael Treanor en Victor Wong.

Drie broertjes worden door hun opa ingewijd in de edele Ninja-kunst. Wanneer grootvader wordt bedreigd door een ex-leerling, schieten de jongens hem te hulp

3 Ninjas

1992 | Actiefilm, Familiefilm, Avonturenfilm, Komedie

Verenigde Staten 1992. Actiefilm van Jon Turteltaub. Met o.a. Victor Wong, Michael Treanor, Max Elliott Slade, Chad Power en Rand Kingsley.

Treanor, Slade en Power zijn drie broertjes van resp. tien, acht en zes jaar die door opa Wong werden ingewijd in de edele Ninja-kunst. Wanneer grootvader bedreigd wordt door slechte Ninja Kingsley, een ex-leerling, worden de jonge helden gedwongen hem te hulp te schieten. Het magere scenario van Edward Emanuel, naar een story van Kenny Kim, wordt aangevuld met goed gechoreografeerde gevechtsfragmenten, maar het geheel is uitsluitend voer voor kinderen omdat deze debuutfilm van Turtletaub voor volwassenen te spanningsloos is; bovendien roept hij net even te veel herinneringen op aan KARATE KID en HOME ALONE. De jonge acteurs doen hun best, maar het is vooral Wong die enkele opvallende momenten heeft. Achter de camera stonden Richard Michalak en Chris Faloona.

Short Story Cinema: To The Moon, Alice

1991 | Drama, Komedie

Verenigde Staten 1991. Drama van Jessie Nelson. Met o.a. Chris Cooper, Karen Young, Max Elliott Slade, Alan Berger en Michael Cavanaugh.

Frank (Cooper) is werkloos. Hij woont, samen met zijn vrouw Alice (Young) en zoontje Willy (Slade), clandestien in het decor van een soap-serie. Financi[KA3]eel zitten ze helemaal aan de grond, maar ze willen de schijn hoog houden. Juist op het moment dat het geluk hen lijkt toe te lachen worden ze ontdekt door de producers van de sitcom (Kavner en Tobolowsky) en ze staan weer op straat. Het contrast tussen de werkelijkheid en de valse realiteit van de serie staat duidelijk symbool voor de vele valse waarden in de samenleving. De film is niet moraliserend of sentimenteel, integendeel de humor van de daklozen is veel spontaner dan het gekunstelde van de fantasie. Een interessant debuut van regisseur/scenarist Nelson die kon rekenen op de medewerking van enkele zeer bekende gezichten in meestal zeer kleine rolletjes (en van Hans Zimmer voor de muziek). Hij baseerde het script op het kort verhaal The Last Frontier van Lynn Sharon Schwartz. Voor de fotografie stond Chris Squires in.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Max Elliott Slade op televisie komt.

Reageer