Montserrat Julio

Acteur

Montserrat Julio is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

La Visita del vicio

1977 | Erotiek

Spanje 1977. Erotiek van José Ramón Larraz. Met o.a. Patricia Granada, Lidia Zuazo, Rafael Machado en Montserrat Julio.

Een dorpse 'menage à trois' tussen een frivole blonde, een hartstochtelijke brunette en een jongeman die verzot is op het naakt berijden van het paard Camborio. Een van de slechtste produkties van Larraz.

La Novia ensangrientada

1972 | Horror, Drama

Spanje 1972. Horror van Vicente Aranda. Met o.a. Alexandra Bastedo, Maribel Martin, Simon Andreu, Rosa Maria Rodriguez en Dean Selmier.

Een neurotische bruid wordt geobsedeerd door de legende van een vrouwelijke vampier in het voorgeslacht van haar echtgenoot. Een in de omgeving gevonden jonge vrouw die aan geheugenverlies lijdt, wordt door haar als reïncarnatie gezien. Ze beginnen een lesbische relatie en doden in trance de mannen uit de streek. De zoveelste variant op Carmilla van Le Fanu krijgt aanvankelijk een pseudo-Freudiaanse uitdieping, die weer wordt losgelaten voor de traditionele horror-effecten. Deze tegenstrijdige ambities heffen elkaar op, zodat het resultaat traag, oppervlakkig en weinig suggestief is.

The Blood-Spattered Bride

1969 | Horror

Spanje 1969. Horror van Vicente Aranda. Met o.a. Maribel Martin, Simon Andreu, Alexandra Bastedo, Dean Selmier en Montserrat Julio.

Een pasgetrouwd stel wordt in een afgelegen huis geterroriseerd door een vreemde gast, de reïncarnatie van een moordenares die al tweehonderd jaar dood is. Gebaseerd op LeFanu's griezelroman Carmila. Ook bekend als TILL DEATH DO US PART.

Sendas marcadas

1959 | Misdaad

Spanje 1959. Misdaad van Juan Bochs. Met o.a. Adriano Rimoldi, Antonio Puga, Montserrat Julio en Paco Martínez Soria.

Een inspecteur van politie, een agent en een misdader moeten samen in een berghut overnachten. Een curieuze film die desalniettemin mislukt is.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Montserrat Julio op televisie komt.

Reageer