Cynthia Khan

Acteur

Cynthia Khan is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Ultimate Revenge

1995 | Actiefilm

Verenigde Staten 1995. Actiefilm van Ralphe Waite. Met o.a. Cynthia Khan, Lou Diamond Phillips en Salli Richardson-Whitfield.

Dokter Jesse Rainfeather Goldman die als baby is geadopteerd, ontvangt op zijn verjaardag een amulet van zijn natuurlijke moeder met een briefje, waarin zij hem verzoekt haar in het reservaat op te zoeken.

Eternal Fist

1992 | Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten/Filipijnen 1992. Sciencefiction van Irvin Johnson. Met o.a. Dale 'Apollo' Cook, Cynthia Khan, Gregg Douglass, James Gaines en Mike Monty.

Na een kernexplosie wordt de wereld bevolkt door barbaarse kickboksers. Bovendien zijn de dialogen slecht. De zogenaamde held is een krijger, die Amp heet, getraind in de oosterse vechtsport. Hij trekt door het onbewoonde gebied tot hij de dood vindt bij een laatste, beestachtige vechtpartij met aartsrivaal Mainframe. Een actiefilm, bestaande uit verschrikkelijke rommel. Ook bekend als FIST OF STEEL.

Death Zone - Blood for Blood

1991 | Actiefilm, Sciencefiction

Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Irvin Johnson. Met o.a. Dale Cook, Cynthia Khan, Don Nakaya Nelson en Greg Douglas.

Dale 'Apollo' Cook, de zoveelste wereldkampioen kickboxen, is een van de weinige overlevenden nadat de aarde door een catastrofe is verwoest. Met Khan als gezellin neemt hij het op tegen Douglas en zijn bende. Uiteraard vanwege het survival, want er is in de nieuwe wereld enkel plaats voor de sterksten. In een Arena des Doods wordt het beslissende eindgevecht gestreden. Bestempeld door de uitbrengers als keiharde film is het slechts een opeenstapeling van domme gevechtsscènes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Cynthia Khan op televisie komt.

Reageer