Barbara Valmorin

Acteur

Barbara Valmorin is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Manila paloma blanca

1993 | Drama

Italië 1993. Drama van Daniele Segre. Met o.a. Carlo Colnaghi, Alessandra Comerio, Laura Panti, Lou Castel en Barbara Valmorin.

Carlo Carbone (Colnaghi) is een acteur van veertig jaar, die herhaaldelijk in een psychiatrisch ziekenhuis heeft gezeten maar daar ook weer uit wist te komen. Zijn leven speelt zich af in openbare eetgelegenheden en slaapzalen, en in zijn eigen wereldje dat steeds verder van de realiteit afstaat. Wanneer hij een jonge, onafhankelijke vrouw leert kennen, die interesse in hem toont en er ook een vroegere collega uit zijn toneeltijd opduikt, raakt hij verloren in de bedrieglijke schijn van een normaal leven, en staat weerloos in al zijn kwetsbaarheid. Een tamelijk deprimerende film, maar goede prestaties van de rolbezetting.

Il caso Martello

1992 | Drama

Italië 1992. Drama van Guido Chiesa. Met o.a. Alberto Gimignani, Felice Andreasi, Roberta Lena, Luigi Di Berti en Valeria Cavalli.

Deze film, spelend in Noord-Itali[KA3]e, is een metafoor voor het Itali[KA3]e rond 1994. Verzekeringsmakelaar Cesare Verra (Gimignani), een fanatieke yup uit Turijn, moet de zaak Martello behandelen, die meer inhoudt dan een gebruikelijk, financieel probleem. Antonio Martello, een vroegere verzetsstrijder, is tientallen jaren geleden verdwenen in de bergen, maar hij heeft zijn polis nooit opgezegd en betaalt altijd stipt op tijd. Cesare gaat op zoek naar hem en ontdekt iets dat zijn geweten raakt. Zijn tocht voert hem langs stilte en schaamte, het sacrale en profane, familiegeheimen en moord. Ten slotte vindt hij Martello (Andreasi): verschillende generaties, dezelfde desillusie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Barbara Valmorin op televisie komt.

Reageer