Mary Lamarr

Acteur

Mary Lamarr is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Susana y yo

1957 | Komedie

Spanje 1957. Komedie van Enrique Cahen Salaberry. Met o.a. Abbe Lane, Juanjo Menéndez, Mary Lamarr, Juanjo Menendez en Georges Rivière.

Een cabaret-artieste aarzelt tussen een serieuze leraar en een lichtzinnige aanbidder. Een redelijke komedie, - gemaakt ter ere van Abbe Lane.

El Maestro

1957 | Drama

Spanje/Italië 1957. Drama van Aldo Fabrizi en Eduardo Manzanos. Met o.a. Aldo Fabrizi, Mary Lamarr, Félix Fernández en Alfredo Mayo.

Een onderwijzer komt vol illusies in de Spaanse hoofdstad aan, maar doordat zijn zoon een ongeluk krijgt gaan zijn plannen niet door. Een curieuze en aardige film, die bovendien goed gespeeld is.

Saeta rubia

1956 | Biografie, Sportfilm

Spanje 1956. Biografie van Javier Setó. Met o.a. Alfredo di Stefano, Mary Lamarr, Nicolás Perchicot en Carlos Romero-Marchent.

De levensgeschiedenis van de voetballer Alfredo di Stefano, waarin hij zelf de hoofdrol speelt. Een idiote film, waarin het leven van de hoofdpersoon wordt belicht als ware hij een heilige.

Flor de lago

1950 | Komedie

Spanje 1950. Komedie van Mariano Pombo. Met o.a. Miriam Day, Virgilio Teixeira, José María Lado, Mary Lamarr en Rafael Romero Marchent.

María Luisa wil zelf beschikken over de erfenis die haar toekomt, maar haar grootvader probeert dit te verhinderen. Een voorspelbare, sentimentele komedie.

El Ultimo caballo

1950 | Komedie

Spanje 1950. Komedie van Edgar Neville. Met o.a. Fernando Fernán-Gómez, Conchita Montes en Mary Lamarr.

Als hij afzwaait ontdekt een cavaleriesoldaat dat het paard dat hij bereed wordt verkocht. Om kort te gaan: hij koopt het paard. Een van de laatste films van Neville, die ermee enigszins op het Spaans neorealisme vooruitliep.

Estaba escrito

1945 | Romantiek

Spanje 1945. Romantiek van Alejandro Ulloa. Met o.a. Marta Santaolalla, Luis Prendes, Mary Lamarr en Fernando Rey.

Een jonge Europeaan wordt verliefd op een Marokkaanse...Een film die van geen enkel belang is.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mary Lamarr op televisie komt.

Reageer