Buichi Saito

Regisseur

Buichi Saito is regisseur.
Er zijn 6 films gevonden.

Kozure Ôkami: Oya no kokoro ko no kokoro

1972 | Actiefilm

Japan 1972. Actiefilm van Buichi Saito. Met o.a. Tomisaburo Wakayama, Yoichi Hayashi, Akihiro Tomikawa en Tatsuo Endo.

Japan tijdens de 17de eeuw. Samoerai Ogami gaat onvermoeibaar verder met zijn strijd tegen de Yagyu-clan, die zijn vrouw heeft vermoord en vastbesloten is om ook de samoerai uit de weg te ruimen. Ogami moet het daarbij onder meer opnemen tegen een mooie zwaardvechtster én een voormalige concurrent.

Anata no Inochi

1967 | Misdaad

Japan 1967. Misdaad van Buichi Saito. Met o.a. Tetsuya Watari, Chieko Matsubara, Joe Shishido en Tomoko Hamakawa.

Een jonge musicus wordt ten onrechte naar de gevangenis gestuurd. Wanneer hij zijn straf uitgezeten heeft, komt hij erachter dat zijn vader gestorven is. Een curieuze politiefilm met een opmerkelijke sfeer voor dit genre.

Chichi to Ko no Uta

1966 | Drama

Japan 1966. Drama van Buichi Saito. Met o.a. Sayuri Yoshinaga, Jukichi Uno, Tomoko Naraoka en Mitsuo Hamada.

Een meisje is vastbesloten om koste wat kost pianiste te worden. De dag voor haar eerste optreden krijgt ze een ongeluk waarbij ze een vinger verliest. Clichématig en zoetsappig melodrama over wilskracht en zelfoverwinning.

Uzushio

1965 | Drama

Japan 1965. Drama van Buichi Saito. Met o.a. Sayuri Yoshinaga, Mitsuo Hamada, Ken Yamauchi en Eijirô Tono.

Een meisje met weinig inkomsten dat net van school af is, wekt de tedere belangstelling van een jongen van haar eigen leeftijd. Een zeer bescheiden film die is geïnspireerd door een verhaal van Fumiko Hayashi, toentertijd één van de meest populaire schrijfsters uit Japan.

Ai to Shi o Mitsumete

1965 | Romantiek

Japan 1965. Romantiek van Buichi Saito. Met o.a. Mitsuo Hamada, Sayuri Yoshinaga, Chishû Ryû en Jukichi Uno.

Een meisje waarvan door een tumor haar halve gezicht misvormd is, wordt in het ziekenhuis verliefd op een jongen van haar leeftijd en hij beantwoordt haar gevoelens. Het klassieke melodrama van de Japanse film uit de jaren 1960-1970.

Dai Hyogen

1963 | Avonturenfilm

Japan 1963. Avonturenfilm van Buichi Saito. Met o.a. Joe Shishido, Masako Izumi, Yuji Odaka, Tadao Sawamoto en Shiro Osaka.

Tetsuji sluit vriendschap met de zeehondenjager Yamasé, als hij op zoek is naar een verrader, Sawano, die schuldig is aan de dood van zijn familie in WO II. Een zeer clichématige avonturenfilm, waarin de prachtige landschappen de voornaamste positieve aspecten zijn.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Buichi Saito op televisie komt.

Reageer