José Antonio Ceinos

Acteur

José Antonio Ceinos is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Memorias del general Escobar

1984 | Biografie, Oorlogsfilm

Spanje 1984. Biografie van José Luis Madrid. Met o.a. Antonio Ferrandis, Elisa Ramírez, Luis Prendes, José Antonio Ceinos en Jesús Puente.

Het leven van generaal Antonio Escobar die, in de rang van kolonel van de Guardia Civil (Corps Spaanse Rijkspolitieagenten), in 1936 trouw bleef aan de Republikeinse Regering. Een middelmatige film en in het geheel niet overtuigend wat betreft de zogenaamde historische objectiviteit.

Black Venus

1984 | Avonturenfilm, Erotiek

Verenigde Staten/Spanje 1984. Avonturenfilm van Claude Mulot. Met o.a. Jacqueline Josephine Jones, José Antonio Ceinos, Karin Schubert en Emiliano Redondo.

Een zeer knap zwart meisje gaat naar Parijs om daar een toekomst op te bouwen. Na veel onaangename ervaringen besluit ze naar Spanje te emigreren waar al haar problemen voorbij zijn. Een bewerking van Honoré de Balzac, geproduceerd door Harry Alan Towers. Deze heeft reeds verschillende bewerkingen van klassieke stukken uit de erotische literatuur op zijn naam staan.

Invierno en Marbella

1983 | Drama

Spanje 1983. Drama van José Luis Madrid. Met o.a. Karin Schubert, José Antonio Ceinos, María Salerno en Fernando Sancho.

Een knappe buitenlandse stelt een jonge Spanjaard voor met de vrouwelijke toeristen uit Marbella naar bed te gaan. Een belachelijk en beschamend erotisch melodrama.

El Enigma del yate

1983 | Mysterie

Spanje 1983. Mysterie van Carlos Aured. Met o.a. Silvia Tortosa, José Antonio Ceinos, José María Blanco en Montserrat Torras.

Een zenuwzieke schatrijke jonge vrouw gaat om gezondheidsredenen op een cruise met haar man, haar arts en diens minnares als enig gezelschap. Behoorlijk afgezaagde film.

Orgasmo caliente

1981 | Erotiek

Spanje 1981. Erotiek van Enrique Guevara. Met o.a. Raquel Evans, José Antonio Ceinos, Lynn Endersen en Ricardo Reguant.

Een knap meisje wordt ontvoerd en naar een harem gebracht. In deze ontoonbare soft core doet vooral de oostelijke sfeer belachelijk aan.

Un Permiso para ligar

1980 | Erotiek

Spanje 1980. Erotiek van Enrique Guevara. Met o.a. Carlos Velat, Lynn Enderson, José Antonio Ceinos en Elisenda Ribas.

Enkele jongens die in dienst zitten gebruiken hun verlof voor erotische avonturen. Een onuitstaanbare film.

40 años sin sexo

1978 | Komedie, Erotiek

Spanje 1978. Komedie van Juan Bochs. Met o.a. Taida Urruzola, María Rey, José Antonio Ceinos en María Rubio.

Vier anekdotes met een erotisch karakter, gesitueerd in de periode van seksuele onderdrukking ten tijde van Franco. Een waardevol uitgangspunt, mislukt door de middelmatigheid van scenario en regie.

Das Teufelscamp der verloren Frauen

1977 | Avonturenfilm, Erotiek

Spanje/Oostenrijk/Duitsland 1977. Avonturenfilm van Hubert Frank. Met o.a. Patrizia Adriani, Barbara Rey, José Antonio Ceinos, Miguel Angel Godó en Manu.

De avonturen van de beeldschone Susan (Adriani): verkrachting door een groep drop-outs, verkrachting door een kidnappersbende en tenslotte verkrachting door een club motorduivels, aaneengeregen met verpletterende kletskoek. Een onzinnige, maar fraai gefotografeerde seksfilm, gefilmd op adembenemende locaties op Tenerife. Ook bekend als TRIANGLE OF LUST en THE ANGEL AND THE BEASTS.

Comando Txiquia

1976 | Actiefilm

Spanje 1976. Actiefilm van José Luis Madrid. Met o.a. Juan Luis Galiardo, Tony Isbert, Paul Naschy en José Antonio Ceinos.

De aanslag op admiraal Carrero Blanco, gepleegd door een commando van de ETA. Een belachelijke reconstructie van één van de fundamentele gebeurtenissen uit de recente geschiedenis van Spanje, die vervolgens ook door Gillo Pontecorvo werd aangesneden in de véél betere film OPERACION OGRO. Ook bekend als: MUERTE DE UN PRESIDENTE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer José Antonio Ceinos op televisie komt.

Reageer