Eduardo Mignogna

Regisseur, Scenarist, Producer

Eduardo Mignogna is regisseur, scenarist en producer.
Er zijn 5 films gevonden.

La fuga

2001 | Drama

Spanje 2001. Drama van Eduardo Mignogna. Met o.a. Miquel Angel Sola, Patricio Contreras en Ricardo Darín.

Simenon des tropiques: Coup de lune

1999 |

Frankrijk 1999. Eduardo Mignogna. Met o.a. Martin Lamotte, Eulalia Ramón en Grégoire Colin.

El faro del sur

1998 |

Spanje 1998. Eduardo Mignogna. Met o.a. Florencio Bertotti, Jimena Barón en Ingrid Rubio.

Sol de otoño

1996 | Romantiek, Drama

Argentinië 1996. Romantiek van Eduardo Mignogna. Met o.a. Norma Aleandro, Federico Luppi, Jorge Luz, Cecilia Rossetto en Roberto Carnaghi.

Alleenstaande Clara plaatst een contactadvertentie op zoek naar de ideale joodse man. Niet dat zij zich wil storten in het liefdesleven. Ze zoekt iemand die zich kan voordoen als haar vriend. Ze heeft namelijk haar broer voorgelogen dat zij een langdurige relatie heeft met een gerespecteerde joodse zielsverwant. En laat die broer nou net van plan zijn om op bezoek te komen. De charmante Rual blijkt helemaal niet joods maar wil het spel best meespelen. Hoelang het bij spel blijft is echter de vraag...

Flop

1990 | Komedie, Biografie, Experimenteel

Argentinië 1990. Komedie van Eduardo Mignogna. Met o.a. Victor Laplace, Inda Ledesma, Leonor Manso, Enrique Pinti en Federico Luppi.

Florencio Parravicini (Laplace), bijgenaamd Flop, was een toneelspeler, danser, showfiguur in de Argentijnse variété rond 1920. Hij hanteerde af en toe ook de revolver tegen een hoge gage. In de jaren 1930 was hij af en toe te zien in enkele films. Mignogna maakt er een te legendarische figuur van, erg toneelmatig, met proloog, drie bedrijven en epiloog. Over zijn kinderjaren rond de gevangenis, waarvan zijn vader directeur was, via een toneelcarrière die gezien wordt als een dialoog tussen de 'echte' en de 'financiële' persoon. Te lang, navelstarend en met afschuwelijke muziek van Litto Nebbia. In Argentinië tot op zekere hoogte interessant maar daarbuiten onbeduidend. Het scenario is van Graciela Maglie en regisseur Mignona. Het camearwerk is van Ricardo DeAngelis. Dolby.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eduardo Mignogna op televisie komt.

Reageer