Mark Deakins

Acteur

Mark Deakins is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Judgment Day

1999 | Sciencefiction, Actiefilm, Drama, Thriller

Verenigde Staten 1999. Sciencefiction van John Terlesky. Met o.a. Ice-T, Suzy Amis, Mario Van Peebles, Coolio en Linden Ashby.

Goedkope kloon van Armageddon of Deep Impact. Een meteoriet slaat in op aarde en verwoest een Zuid-Amerikaans dorpje. Een nog grotere meteoriet, die op weg is, zal de aarde hoogst waarschijnlijk vernietigen. De Amerikaanse president - wie anders - reageert verkeerd op het naderende onheil en generaal Meech (Gail) doet een beroep op Dr. David Corbett (Ashby) om met het door hem ontwikkelde wapensysteem Thor de alles vernietigende ramp te voorkomen. Ondertussen meent sekteleider Thomas Payne (Van Peebles) dat het Gods wil is en dat die moet geschieden. Hij neemt Corbett gevangen. Knappe FBI-agente Jeanine Tyrell (Amis) wordt aangezocht om Corbett te bevrijden en Payne te pakken. Daarvoor heeft zij hulp nodig van schurk Matthew Reese (Ice-T), de enige die weet waar Payne kan uithangen. Het voorspelbare scenario van William Carson bevat het overbekende verhaaltje, dat iedere genreliefhebber in zijn slaap kan schrijven. Hoewel je niet kunt beweren dat er slecht gespeeld wordt, valt er aan deze fatsoenlijk uitgevoerde film, zelfs als tijdsdoder, niet veel plezier te beleven omdat hij gewoonweg niet boeiend is. Het camerawerk van Maximo Munzi ziet er behoorlijk uit.

Edinburgh Fallout

1996 | Thriller, Drama

Verenigde Staten 1996. Thriller van Robert Palumbo en Robert Palumbo. Met o.a. Mark Deakins, Keith Randolph Smith, David Wasson, David Wasson en Keith Randolph Smith.

Zeer inventief debuut van regisseur Palumbo over vier haatdragende managers die aan elkaar zijn overgeleverd in een schuilkelder na een explosie in hun kantoorflat. Vlak voor de explosie heeft een van hen een ander ontslagen en de opvolger is ook van de partij. Gepresenteerd als rampenfilm maar deze lowbudget produktie - naar verluidt gedraaid voor minder dan een ton dollars - is bovenal een dik aangezette studie in groepsdynamiek met de man met de zeis in de wachtkamer.

The Pickle

1993 | Komedie

Verenigde Staten 1993. Komedie van Paul Mazursky. Met o.a. Danny Aiello, Dyan Cannon, Clothilde Courau, Shelley Winters en Barry Miller.

Na drie regelrechte flops en een gedwongen vakantie in Europa krijgt de bekende regisseur Aiello een kans op een come back met een film over een vliegende... augurk. Hij maakt het onding tegen beter weten in en een dag voor de première is hij op van de zenuwen, ervan overtuigd dat deze film zijn zwanezang wordt. Interessante autobiografische overpeinzing van Mazursky.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mark Deakins op televisie komt.

Reageer