Benito Carruthers

Acteur

Benito Carruthers is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Universal Soldier

1971 | Oorlogsfilm, Drama

Verenigd Koninkrijk 1971. Oorlogsfilm van Cy Endfield. Met o.a. George Lazenby, Edward Judd, Benito Carruthers, Germaine Greer en Rydolph Walker.

Eerste film van Australi[KA3]er Lazenby na zijn eerste (en enige) James Bond in ON HER MAJESTY'S SECRET SERVICE, als onwillig huurling die naar Londen terugkeert en er een uitgeweken Afrikaanse leider bedriegt i.v.m. privélegertje. Vrij zinvol melodrama wordt ondermijnd door een te beperkt budget. Zelfs regisseur Endfield neemt een bijrol voor zijn rekening.

Goldstein

1965 |

Verenigde Staten 1965. Benjamin Manaster en Philip Kaufman. Met o.a. Lou Gilbert, Ellen Madison, Thomas Erhart, Benito Carruthers en Severn Darden.

De profeet Elias (Gilbert) duikt op uit het Michiganmeer en wordt achternagezeten door beeldhouwer Erhart. Eigenaardige, onbevredigende satire, gefilmd in Chicago. Gebaseerd op een verhaal van Martin Buber. Oorspronkelijke lengte: 115m.

A High Wind in Jamaica

1965 | Avonturenfilm, Actiefilm

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1965. Avonturenfilm van Alexander Mackendrick. Met o.a. Anthony Quinn, James Coburn, Dennis Price, Gert Fröbe en Lila Kedrova.

Vijf kinderen van ouders die op Jamaica wonen, worden naar Engeland gestuurd voor beter onderwijs. Onderweg wordt hun schip aangevallen door piraten. In de loop van het gevecht komen de kinderen op het piratenschip terecht, waar ze blijven. Ze zullen het leven van deze misdadigers beïnvloeden. Knappe studie van het gedrag van kinderen in een vreemde omgeving. Jammer van het gezochte, sentimentele einde. Goed spel van zowel kinderen als volwassenen. Stanley Mann, Ronald Harwood en Denis Cannan bewerkten de roman van Richard Hughes. Zeer mooie fotografie van Douglas Slocombe. Gedraaid in CinemaScope.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Benito Carruthers op televisie komt.

Reageer