Geneviève Omini

Acteur

Geneviève Omini is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Les Cinq dernières minutes : Prête-moi ta plume

1991 | Misdaad

Frankrijk 1991. Misdaad van Louis Grospierre. Met o.a. Jacques Debary, Marc Eyraud, Henri Courseaux, Clémentine Amouroux en Geneviève Omini.

De titel van dit door Fran[KA10]cois-Olivier Rousseau met zorg bewerkte scenario is symbolisch, daar de intrige zich afspeelt in de uitgeverswereld. Een verlaten landweg, een auto met pech en twee passagiers. Een van de twee gaat op hulp uit. Wanneer hij twee uur later terugkomt, treft hij zijn makker dood aan, met een kogel in de borst. En commissaris Cabrol (Debary), zoals altijd bijgestaan door zijn trouwe inspecteur M[KA1]enardeau (Eyraud), gaat deze hoogst merkwaardige zaak onderzoeken. Een ingenieus scenario en een correcte, onpersoonlijke regie, zoals gebruikelijk in dit soort series.

36-15

1989 | Thriller

Frankrijk 1989. Thriller van Frédéric de Nexon. Met o.a. Geneviève Omini, Frédéric Deban, Roland Blanche en Jacques Fiieschi.

Een vrouw is in de steek gelaten door haar man, na door een ongeluk gedeeltelijk verlamd te zijn geraakt, en bevredigt haar fantasieën door middel van het interactieve systeem Minitel, een visuele 06-lijn. De regisseur is niet in staat dit thema op geloofwaardige wijze te brengen, omdat hij er nauwelijks vat op kon krijgen. Kortom, ondanks een paar ideeën, blijft het een slecht afgewerkte film.

Eh bien, chantez maintenent!

1988 | Misdaad

Frankrijk 1988. Misdaad van Alain Franck. Met o.a. Jacques Debary, Marc Eyraud, Frédérique Tirmont, Geneviève Omini en Martine Chauvin.

In een Frans stadje in Thiérache, vlakbij de Belgische grens, leidt men een rustig leven. Dan wordt de rust wreed verstoord door beledigende anonieme brieven en telefoontjes. De slachtoffers delen een geheim. Niet zo goed als LE CORBEAU van Clouzot, maar de plot zit goed in elkaar.

Contes Pervers

1980 | Erotiek

Italië/Frankrijk 1980. Erotiek van Régine Desforges. Met o.a. Carina Barone, Françoise Gayat, Zora Kerowa, Béatrice en Geneviève Omini.

Drie verhalen, niet meer dan korte erotische anecdotes, langdradig verteld. En net als je denkt: nou komt het, is het alweer voorbij ook. Mooi gefilmd, dát wel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Geneviève Omini op televisie komt.

Reageer