Antonin Holub

Cameraman

Antonin Holub is cameraman.
Er zijn 2 films gevonden.

Artus, Merlin a Prchlici

1995 | Komedie, Familiefilm

Tsjechië 1995. Komedie van Véra Plivová-Šimková, Drahomira Králova, Vera Plívová-Simková en Drahomíra Králová. Met o.a. Pavel Novy, Veronika Jeniková, Valerie Kaplanová, Magdalena Reifová en Rostislav Marek.

Rap gemaakte BEETHOVEN ('S SECOND)-kielzogvaarder met een vleugje Disney op z'n Tsjechisch. Grootmoeder laat op een gegeven moment een zwervende Dalmatische hond binnen, terwijl het gezin Prchlic er al een heeft: Artus. De beesten zijn gelukkig, ravotten en halen een boel overhoop, zodat besloten wordt dat de indringer, Merlin gedoopt, weer moet gaan, maar dan heeft de familie Prchlic buiten de waard gerekend met de schrandere dieren, die nog een leuke verrassing in petto hebben. Onschuldig en onschadelijk vermaak, waarnaar men kan kijken als men zich geen raad meer weet, maar waar eigenlijk niks aan. Het pretentieloze scenario is van Katerina Priscáková. Het camerawerk is van Antonin Holub.

Die Hängematte

1989 | Drama, Familiefilm

Servië en Montenegro 1989. Drama van Vera Simková-Plívová. Met o.a. Lenka Vlasáková, Tomás Karger, Martin Kukla, Zuzanna Stivinová en Libuse Geprtová.

Eindexamenkandidate Vlas[KA1]akov[KA1]a is in verwachting geraakt en wil direct na de geboorte haar kind laten adopteren, omdat haar vriend zijn verantwoording ontloopt. Als de adoptie eenmaal een feit is, ontwaakt het moedergevoel. Beproefd thema als kritiek in cin[KA1]ema v[KA1]erit[KA1]e-stijl op de veranderde maatschappij, nadat het communisme (tijdelijk) afgezworen was. Scenario van regisseur Simková- Plívová. Camerawerk van Antonin Holub.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Antonin Holub op televisie komt.

Reageer