John Hobson

Acteur

John Hobson is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Runestone

1992 | Horror

Verenigde Staten 1992. Horror van Willard Carroll. Met o.a. Peter Riegert, Joan Severance, William Hickey, Tim Ryan en Mitchell Laurence.

In een mijnschacht in westelijk Pennsylvania wordt een oude runesteen van de Noormannen ontdekt. Bij het wetenschappelijke onderzoek wat dan volgt, verandert een van de archeologen (Ryan) in een moorddadig, onkwetsbaar monster. Politie-inspecteur Riegert staat voor een schier onmogelijke taak om het bloeddorstige gedrocht uit te schakelen, want zijn politiemannen sterven als vliegen. Origineel verhaal door Carroll (in zijn regiedebuut) bewerkt naar de roman van Mark E. Rogers, en gefilmd op ambitieuze, maar onnodig ingewikkelde manier. Gebaseerd op de Noorse legende van Fenrir, die door de goden gezonden werd om de mensen een lesje te leren. Goede effecten van Max Anderson. Riegert relativeert zijn rol op zalige manier, terwijl Godunov lekker geheimzinnig mag doen. Donkere fotografie van Misha Suslov maakt de film minder geschikt voor de tv. Spectaculaire score van David Newman.

Force of the Ninja

1988 | Actiefilm

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van Emmett Alston. Met o.a. Douglas Yamanaka, Patricia Ball, Ron Nix, John Hobson en Sarajane Hartling.

Een handvol misdadigers overvalt een militair konvooi waarbij een lid van de Japanse keizerlijke familie op vakantie in Amerika toevallig gevangen wordt genomen. In plaats van het gevraagde losgeld te betalen wordt een onverschrokken Japanse ninja-krijger naar Amerika gestuurd. Op locatie (in de bergketens van Arizona, de achterbuurten van Tokio en een authentiek Samuraikasteel) gefilmde actiescènes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Hobson op televisie komt.

Reageer