Tuvia Tavi

Acteur

Tuvia Tavi is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Paradise

1991 | Familiefilm, Drama, Komedie

Verenigde Staten 1991. Familiefilm van Mary Agnes Donoghue en Stuart Gillard. Met o.a. Melanie Griffith, Don Johnson, Elijah Wood, Thora Birch en Sheila McCarthy.

In dit pastoraal drama wordt de tien-jarige Willard Young (Wood) door zijn hoogzwangere moeder (Gordon) naar het rustieke dorpje Paradise gestuurd voor vakantie bij het bevriende echtpaar Reed (Johnson en Griffith), die aardig wat problemen met elkaar hebben en de dood van hun zoontje nog steeds niet verwerkt hebben. Gelukkig voor Willard is er het vrolijke buurmeisje Billie (Birch). Deze sentimentele regiedebuutfilm van scenariste- schrijfter Donoghue is eigenlijk een remake van Jean-Loup Hubert's LE GRAND CHEMIN uit 1987.

Paradise

1982 | Erotiek

Verenigde Staten 1982. Erotiek van Stuart Gillard. Met o.a. Willie Aames, Phoebe Cates, Tuvia Tavi, Richard Curnock en Neil Vipond.

Een onbenullig verhaal, afgekeken van THE BLUE LAGOON, waarin Aames en Cates de seks ontdekken terwijl ze in de woestijn zijn. In ieder geval zien ze er allebei niet onaardig uit in hun blootje.

Hagan

1977 |

Israël 1977. Victor Nord. Met o.a. Melanie Griffith, Shai K. Ophir, Tuvia Tavi, Re'uven Adiv en Schoschana Do'ar.

De oude rabbijn Ophir woont met zijn vrouw in een tuin, die bevloeid wordt door de afvoer van een hotel. Speculanten willen het grondstukje kopen, maar de rabbijn wijst ieder bod van de hand. Zijn plekje is het toevluchtsoord van een schone, spiernaakte `engel` (Griffith), die daar schuilt nadat ze achterna gezeten werd door een stel opgeschoten jongelingen. De zoon van de rabbijn, die zware schulden heeft, wil dat zijn vader het lapje grond verkoopt. Hij ontdekt zijn vaders geheim, en krijgt te maken met de opdringerige achtervolgers, en raakt gewond. Hij wordt hij door de 'engel' liefderijk verzorgd, en zij brengt de nacht door met hem. Dan is sprookje vaders voorbij, en het meisje blijkt spoorloos verdevenen. Een aardige, vrijmoedige satire op het verhaal van Adam en Eva, en hun verdrijving uit het paradijs.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tuvia Tavi op televisie komt.

Reageer