Axel Munch

Producer

Axel Munch is producer.
Er zijn 4 films gevonden.

The Road From Erebus

2002 | Mysterie, Thriller, Romantiek, Horror

Verenigde Staten 2002. Mysterie van David Sporn. Met o.a. Brenda Price, D. James Reynolds, Morton Hall Millen, Paige Balitski en Lesley Morris.

Barry Altman (Reynolds), een pedanterige would-be schrijver zonder inspiratie houdt zich als boekenredacteur in leven. Hij ontmoet de knappe Helen (Price), die een reclamebureau leidt. Barry beleeft met Helen de hartstochtelijkste nacht van zijn leven. Helen heeft hem weer energie gegeven om de pen ter hand te nemen, al weet hij nog niet wat hij aan het papier zal toevertrouwen. De volgende morgen verlaat Helen overhaast Barry`s flat. Ze is in paniek, maar Barry heeft dat nog niet helemaal in de smiezen. Als ze niet meer komt opdagen, gaat Barry haar zoeken in een kunstgalerie, waarover zij gesproken had. Daar treft hij Roxanne (wederom Price) aan, die een sprekende gelijkenis vertoont met Helen. Ze kent Helen, maar laat zich laatdunkend over haar uit. Dan komt Helen weer op de proppen en Barry begrijpt dat zij een trauma heeft opgelopen door haar ex-minnaar Clootie (Millen). Barry heeft nu een onderwerp voor zijn boek, waaraan hij zo snel mogelijk wil beginnen. Dan is Helen weer verdwenen, maar hij weet nu waar hij haar moet zoeken. Hij gaat naar Clootie waar hij de onderworpen Heidi (wederom Price) vindt. Zij wordt zwaar mishandeld door Clootie. Barry's nieuwe boek gaat over seks en een vrouw met drie persoonlijkheden. Krijgt het een happy-end en Clootie zijn verdiende loon? De mooie Price en Altman doen erg hun best in het regiedebuut van Sporn, die in het filmvak alleen maar administratieve ervaring had opgedaan. Het is bij deze film dan ook voorlopig gebleven. De ontstaansgeschiedenis van deze B-film voor de tv weerspiegelt een parcours van bijna zeven jaar, dat afgelegd moest worden voordat de film voor het grote publiek in première ging op de Amerikaanse thuisbuis. Het concept voor de film werd voltooid in 1996. In 1999 werd de film gedraaid, maar het duurde tot 2002 totdat HBO bereid was de griezelige film met bloot te tonen aan zijn abonnees. Het scenario is van regisseur/producent Sporn. Het camerawerk is van Ben Wolf.

The Last Patrol

2000 | Thriller, Sciencefiction, Drama, Actiefilm

Verenigde Staten/Israël 2000. Thriller van Sheldon Lettich. Met o.a. Dolph Lundgren, Sherri Alexander, Joe Michael Burke, Rebecca Cross en Brook Susan Parker.

Actiefilm met Dolph Lundgren waarin een groep mariniers mensen redden die na een aardbeving in een enorme binnenzee terecht zijn gekomen. Ofzoiets. Dolph Lundgren komt ze in ieder geval uit de problemen halen. Gelukkig maar.

Dusting Cliff Seven

1997 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1997. Actiefilm van William H. Molina. Met o.a. Lance Henriksen, Nancy Allen, Scott Lincoln, Floyd Red Crow Westerman en Dean Scofield.

De jonge dochter van een keiharde politievrouw wordt gegijzeld. In ruil voor haar vrijheid willen de kidnappers in het bezit komen van een topgeheim dossier. In dat dossier staat namelijk onder welke, door de overheid bewaakte, klif nucleair afval ligt begraven.

Where Truth Lies

1996 | Thriller, Drama

Verenigde Staten 1996. Thriller van William H. Molina. Met o.a. John Savage, Kim Cattrall, Malcolm McDowell, Eric Pierpoint en Denis Forest.

Een psychiater (Savage) grijpt naar de drank om de dood van zijn vrouw te verwerken. Na een zelfmoordpoging komt hij terecht in een ontwenningskliniek, waar een experimenteel medicijn hem van de drank moet afhelpen. Knap verhaal dat echter ten dele verknoeid wordt door een zwakke regie. De kijker weet op den duur niet meer of hij getuige is van de werkelijkheid of van de hallucinaties van de hoofdpersoon. De ijskoud blauwige fotografie is van regisseur Molina zelf.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Axel Munch op televisie komt.

Reageer