Enrique A. Diosdado

Acteur

Enrique A. Diosdado is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Il Segno di Zorro

1963 | Western, Avonturenfilm

Italië/Spanje/Frankrijk 1963. Western van Mario Caiano. Met o.a. Sean Flynn, Danièle De Metz, Folco Lulli, Gaby Andreu en Armando Calvo.

Een van de zeer zwakke verfilmingen van het verhaal van Zorro, maar dank zij het acrobatisch optreden van Flynn (zoon van Erroll Flynn) zit er tenminste wat beweging in.

Cena de matrimonios

1962 | Drama

Spanje 1962. Drama van Alfonso Balcázar. Met o.a. Arturo de Córdova, Enrique A. Diosdado, Rafael Alonso en Lina Canalejas.

Op de avond waarop een echtpaar andere bevriende echtparen uitnodigt, komt er een telefoontje waarin iemand meedeelt dat een van de aanwezige vrouwen haar man bedriegt. Een afschuwelijke produktie.

A las cinco de la tarde

1960 | Drama

Spanje 1960. Drama van Juan Antonio Bardem. Met o.a. Francisco Rabal, Nuria Espert, Germán Cobos en Enrique A. Diosdado.

In deze film ontstaat een vriendschap tussen twee stierenvechters (de één heeft afgedaan en is bangelijk, de ander is op het hoogtepunt van zijn populariteit) vóór een zeer belangrijk gevecht. Een van de weinige kritische Spaanse films over de wereld van de stierenvechters. Triomfen en folklore ontbreken dan ook.

Torrepartida

1956 | Avonturenfilm

Spanje 1956. Avonturenfilm van Pedro Lazaga. Met o.a. Enrique A. Diosdado, Germán Cobos, Adolfo Marsillach en Fernando Sancho.

Een wrede straatrover vervloekt zijn broer, omdat deze zijn verloofde heeft afgepikt. Een zeer onopvallende avonturenfilm.

Fedra

1956 | Drama

Spanje 1956. Drama van Manuel Mur Oti. Met o.a. Emma Penella, Enrique A. Diosdado, Vicente Parra en Rafael Calvo.

Een vrouw van een wilde schoonheid verschijnt in een dorpje. Een vrije, persoonlijke versie van de orginele mythische tragedie van Seneca, waarin ondanks hoogdravendheid de kracht niet ontbreekt.

Don Juan Tenorio

1952 | Avonturenfilm

Spanje 1952. Avonturenfilm van Alejandro Perla. Met o.a. Enrique A. Diosdado, Mari Carmen Díez de Mendoza, José María Rodero, Rafael Alonso en Adolfo Marsillach.

Een zeer slappe herverfilming van de DON JUAN van 1950.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Enrique A. Diosdado op televisie komt.

Reageer