Jane Higginson

Acteur

Jane Higginson is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Access Denied

1997 | Drama, Romantiek, Actiefilm

Verenigde Staten 1997. Drama van Robert Kubilos. Met o.a. Colleen McDermott, Robert Lee Jacobs, Eric Todd, James Jude Courtney en Jane Higginson.

Mooie Sherry Johannson (McDermott) zwoegt onschuldig in de gevangenis voor het misdrijf van haar vriend, die ondertussen de bloemetjes buiten zet. Ze gebruikt al haar charmes als wapen om zich te wreken. Gebruikelijk filmpje voor wraak en seks in en om de gevangenis. Het scenario van Marc France en Nick Steel heeft niets om het lijf. Het camerawerk is van Igor Meglic.

Object of Obsession

1995 | Erotiek

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Alexander Gregory Hippolyte. Met o.a. Scott Valentine, Erika Anderson, Liza Whitcraft, Robert Keith en Jane Rogers.

Een geheimzinnige opbeller maakt een gloedvolle vrouw tot zijn maƮtresse en getuige bij vrijpartijen met andere dames. Als ze er genoeg van heeft, sequestreert hij haar. Zij is dan het lustobject uit de titel geworden. Wat een onwaarschijnlijk gedoe en onzin om gewoon een seksfilm te draaien, te verkopen en anderen zover te krijgen dat ze ernaar kijken.

Slaughterhouse

1987 | Horror

Verenigde Staten 1987. Horror van Rick Roessler. Met o.a. Sherry Bendorf, Don Barrett, Joe Barton, William Houck en Jane Higginson.

Een zeer matige horrorfilm van het genre waarin een groepje tieners bedreigd wordt door een maniak. De eigenaar van een abattoir en zijn achterlijke zoon rekenen af met schuldeisers en nu ze toch bezig zijn kunnen er nog wel wat onschuldige tieners bij.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jane Higginson op televisie komt.

Reageer