Conrad Nichols

Acteur

Conrad Nichols is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Buck and the Magic Bracelet

1997 | Western, Avonturenfilm

Italië/Verenigde Staten 1997. Western van Anthony B. Richmond en Anthony Richmond. Met o.a. Matt McCoy, Conrad Nichols, Felton Perry, Beatrice Macola en Abby Dalton.

Het vredige leven van Kevin, de zoon van goudzoeker Zeb, wordt wreed verstoord wanneer de gewelddadige familie Dalton zijn familie uitmoordt en zijn hond Buck meeneemt. Zelf blijft Kevin als enige overlevende gewond achter en een indiaan neemt hem onder zijn hoede. Na te zijn hersteld, krijgt Kevin van de indiaan een wel heel bijzondere armband die over speciale krachten zou beschikken. Zal Kevin samen met de sheriff de Daltons kunnen traceren?

The secret of the Incas' empire

1987 | Avonturenfilm

Italië 1987. Avonturenfilm van Gianfranco Parolini. Met o.a. John Francis Scott, Kelly London en Conrad Nichols.

Wetenschapper en avonturier Clifton Bradbury gaat, samen met de aantrekkelijke historicus Linda Logan, in de Zuid-Amerikaanse jungle op zoek naar een legendarische inca-stad. Al snel verwordt het avontuur tot een levensgevaarlijke onderneming

The Secret of The Inkas Empire

1987 | Avonturenfilm, Actiefilm, Misdaad

Italië 1987. Avonturenfilm van Gianfranco Parolini. Met o.a. Conrad Nichols, Kelly London, John Francis Scott en Max Laurel.

De zoveelste jacht op een Inca-schat door een jong stel, volkenkundige Nichols en de goed-ogende London, achtervolgd door een paar hebzuchtige gangsters, belaagd door Indianen met giftige pijlen en omringd door gevaarlijke krokodillen. Frank Kramer is een pseudoniem voor Gianfranco Parolini. Het scenario is van Gualberto Sanchez Alvino en regisseur Kramer naar de roman [KL]Secret of the Buried Kingsom[KLE] van Alvino. Het camerawerk is van William Mancori (pseudoniem Guglielmo Mancori).

Days of hell

1986 | Avonturenfilm

Italië 1986. Avonturenfilm van Tonino Ricci. Met o.a. Conrad Nichols, Kiwako Harada, Werner Pochath, Stelio Candelli en Richard Raymond.

Een onverwacht gunstige uitschieter tussen vele waardeloze B- films. Ricci, die het pseudoniem Anthony Richmond gebruikt, heeft het verhaal ontleend aan krantekoppen. Een commando van vier man wordt door een Amerikaanse generaal en een Russische ambassadeur naar Afghanistan gestuurd om twee journalisten aan te pakken; dezen beschikken over bewijsmateriaal dat beide grootmachten in grote verlegenheid zou kunnen brengen. De actiescènes en synchronisatie zijn prima.

Fuego cruzado

1985 | Sciencefiction, Actiefilm

Spanje/Italië 1985. Sciencefiction van Tonino Ricci. Met o.a. Conrad Nichols, Taida Urruzola, Steve Elliott, Cris Huerta en Werner Pochat.

Na een atoomramp tracht een oud-militair om op de een of andere manier te overleven. Een tweederangsprodukt dat zelfs niet in de schaduw van het succes van de MAD MAX-films kan staan.

Rush

1983 | Sciencefiction

Italië 1983. Sciencefiction van Anthony Richmond. Met o.a. Conrad Nichols, Laura Trotter, Gordon Mitchell en Brigitte Pelz.

Na de Grote Verwoesting van de Aarde wordt de bevolking door een misdadige oligarchie onder de duim gehouden met softdrugs. Om het minste of geringste worden vrije burgers opgepakt en ondergebracht in slavenkampen, waar zij hennepplanten moeten verbouwen. Onder een contingent van nieuwe gevangenen bevindt zich een man met de kracht van een os die vaststelt dat een hardvochtige bewaker de dood van zijn broer op zijn geweten heeft. Een opstand breekt uit. Deze stuitende film is voor ongenuanceerde liefhebbers van nodeloos, sadistisch geweld.

Thor il conquistatore

1982 | Fantasy, Horror, Actiefilm

Italië 1982. Fantasy van Anthony Richmond. Met o.a. Conrad Nichols, Maria Romano, Malisa Lang, Raf Falcone en Christopher Holm.

De legende van Thor, de dondergod, opgevoed door Etna nadat Gunt zijn ouders had gedood. Hij heeft een groot gevoel voor rechtvaardigheid en hij wil zijn volk het gouden zaad geven, zodat er geen honger meer zal zijn. Daartoe moet hij vechten tegen de slechte krachten, die al het lijden veroorzaken. Afgezien van het slechte spel is er in deze film genoeg romantiek, actie en avontuur te beleven.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Conrad Nichols op televisie komt.

Reageer