Frederic Goode

Regisseur

Frederic Goode is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Hand of Night

1967 | Horror

Verenigd Koninkrijk 1967. Horror van Frederic Goode. Met o.a. William Sylvester, Diane Clare, Alizia Gur, Edward Underdown en Terence de Marney.

Mysterieuze tomben in Marokko; Sylvester krijgt te maken met lieve meisjes en vampieren. Ook bekend als BEAST IN MOROCCO.

Death Is a Woman

1966 | Misdaad, Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1966. Misdaad van Frederic Goode. Met o.a. Mark Burns, Patsy Ann Noble, Shaun Curry, Wanda Ventham en Terence de Marney.

Een Engelse detective, ten onrechte van moord verdacht, zoekt de werkelijke daders in kringen van heroïnesmokkelaars. Pover acteerwerk in een vrij langdradig speurdersverhaal, dat de aandacht niet vasthoudt.

Davey Jones' Locker

1966 | Familiefilm

Verenigd Koninkrijk 1966. Familiefilm van Frederic Goode. Met o.a. Anthony Bate, Susan George, Michael Wennink, Stephen Craig en Vanessa Page.

Een duiker en zijn zoon zijn op vakantie in Malta en leren een groep kinderen diepzee duiken. Een kinderfilm die ons een les wil leren over collectieve verantwoordelijkheid als een van de jongens een wrak ontdekt en probeert dat voor eigen gewin leeg te plunderen. Een van de eerste films van Susan George.

Pop Gear

1965 | Muziek

Verenigd Koninkrijk 1965. Muziek van Frederic Goode.

Optredens van popgroepen, die in de jaren 1960-65 enorme bekendheid genoten: The Honeycombs, The Animals, Herman`s Hermits, The Four Pennies, The Fourmost, The Spencer Davis Group, The Beatles (met hun nummer `Yeah, Yeah, Yeah`), enz. Verder solo-optredens van Matt Monro, Susan Maughan en Billie Davis; het geheel ge[KA3]introduceerd door Jimmy Saville. Dit is zo`n film die leuker (curieuzer) wordt naarmate er meer tijd verstrijkt. Voor velen ongetwijfeld een ontwapenend kijkje in de eigen kinderkamer.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Frederic Goode op televisie komt.

Reageer