Pastor Serrador

Acteur

Pastor Serrador is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

El Monumento

1970 | Komedie

Spanje 1970. Komedie van José María Forqué. Met o.a. Analía Gadé, Pastor Serrador en Alvaro de Luna.

De bewoners van een dorp smeden een plan om te profiteren van de hartstocht die de plaatselijke markies voelt voor de banketbakster. Deze komedie heeft een zekere kritische scherpzinnigheid maar een weinig geslaagde regie.

Mi marido y sus complejos

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van Luis María Delgado. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Gracita Morales, Ingrid Garbo en Pastor Serrador.

Een echtpaar met ouderwetse ideeën neemt een aantrekkelijk Zweeds meisje in dienst. Een produktie zowel over de onderdrukking als onderdrukkend, kenmerkend voor de Spaanse film uit die tijd.

Los Siete de Pancho Villa

1967 | Western

Verenigde Staten/Spanje 1967. Western van José Maria Ellorieta. Met o.a. John Ericson, Nuria Torray, Mara Cruz, Gustavo Rojo en Pastor Serrador.

In deze matige western heeft de Mexicaanse rebellenleider Pancho Villa het moeilijk. De troepen zitten achter hem aan en hij heeft goud nodig om nieuwe wapens te kopen en manschappen te werven. Ericson is de Amerikaanse avonturier die voor één en ander zou zorgdragen. Tevens wil hij de moord op zijn ouders wreken. Ondanks de co-produktie met de VS werd de film daar alleen maar op tv vertoond en niet in de bioscopen uitgebracht.

Un Perro en órbita

1966 | Familiefilm, Misdaad

Spanje 1966. Familiefilm van Antonio Román. Met o.a. Pastor Serrador, César Raúl Martínez, Angel Luis Nolia en Valentín Tornos.

Een paar kinderen beschermen een wetenschapper tegen een aantal gangsters. Een kwaliteitsloze familiefilm, geregisseerd door een deskundige in dit genre.

El Tesoro de Makuba

1966 | Avonturenfilm

Spanje 1966. Avonturenfilm van José María Elorrieta. Met o.a. Cameron Mitchell, Mara Cruz, Gisia Paradis en Pastor Serrador.

Op een eiland van de Stille Zuidzee is een groep avonturiers op zoek naar een schatkist gevuld met parels. Een grove B- film.

Prohibido soñar

1964 | Komedie

Spanje 1964. Komedie van Silvio Balbuena. Met o.a. Nuria Torray, Pastor Serrador, Luis Dávila en José Bódalo.

Een welgesteld man is ervan overtuigd dat zijn dromen hem altijd zullen waarschuwen voor gevaarlijke toestanden. Een waardeloze komedie.

El Secreto del doctor Orloff

1964 | Horror

Spanje 1964. Horror van Jesús Franco. Met o.a. Agnes Spaak, José Rubio, Marcelo Arroita-Jauregui, Hugo Blanco en Pastor Serrador.

Uit jaloezie neemt een gemene wetenschapper zijn broer als slaaf in dienst, om hem voor zijn criminele doeleinden te gebruiken. Eén van de eerste en beste films van Franco. Uitgaande van deze bijzonder wrede opzet wist de regisseur op bewonderenswaardige wijze elementen uit horror en melodrama te combineren. Daarbij kwam ook zijn enorme sfeergevoel naar boven, onder invloed van de Noord-Amerikaamse gothic horror en het Duitse expressionisme.

La Violetera

1959 | Drama, Muziek, Romantiek

Italië/Frankrijk/Zweden 1959. Drama van Luis Cesar Amadori. Met o.a. Sara Montiel, Raf Vallone, Frank Villard, Robert Pizani en Ana Mariscal.

Na een verbroken romance met een aristocraat wordt een bloemenverkoopster als zangeres ontdekt. Zij maakt carrière en trouwt met de eigenaar van een cabaret. Na zijn dood heeft ze als welgestelde weduwe voldoende status om met haar vroegere geliefde te kunnen huwen. Een kasteelroman op film op confectiemaat gemaakt voor Montiels ster-imago. Fraai gefotografeerd. Het scenario is van Manuel Villegas en Jesus- Maria Arozamena.

Charleston

1959 | Komedie, Romantiek

Spanje 1959. Komedie van Tulio Demichelli. Met o.a. Alberto Closas, Silvia Pinal, Lina Canalejas en Pastor Serrador.

Door druk van de familie zien een jongen en een meisje, die niet echt van elkaar houden, geen andere oplossing dan hun verhouding te legaliseren. Tenslotte worden ze toch verliefd en trouwen. Een wel zeer slechte film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pastor Serrador op televisie komt.

Reageer