Tony March

Acteur

Tony March is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Assault

1996 | Actiefilm, Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1996. Actiefilm van Jim Wynorski. Met o.a. Stacie Randall, Matt McCoy, Melissa Brasselle, Sandahl Bergman en Leo Rossi.

Het scenario van Steve Jankowski en Melissa Brasselle naar een verhaal van Brasselle lijkt erg veel op de uitstekende film van John Carpenter ASSAULT AT PRECINCT 13 uit 1976. Carpenter`s film was op zijn beurt weer ge[KA3]inspireerd op de boeiende western van Howard Hawkes RIO BRAVO uit 1959. Deze minderwaardige film verdient nauwelijks het predikaat B-film. Een aantal vrouwen beleeft in een kelder, die groter lijkt dan het huis wat er boven staat, een aantal heel benauwde momenten, als ze belaagd worden door de drugsbende van dealer zonder medelijden Zigowski (Rossi). Vrouwelijke smeris Stacy (Randall), die hulp krijgt van ex- marinier Mike (McCoy), probeert ze te bevrijden. Veel geweld en weinig spel; Roger Corman, King of Trash, zou zich schamen. Het camerawerk is van Zoran Hochstätter.

Shallow Grave

1987 | Horror

Verenigde Staten 1987. Horror van Richard Styles. Met o.a. Tony March, Lisa Stahl, Carol Cadby en Tom Law.

Er wordt van start gegaan met een moord in de douche à la PSYCHO. Daarna volgen wij vier meisjes, op weg naar een wild weekendje in Fort Lauderdale. Ogenschijnlijk heeft een en ander niets met elkaar te maken tot één van de meisjes getuige is van een moord in de bossen van Georgia. Pas dan wordt een en ander duidelijk. Het meisje weet te ontkomen, maar twee van haar vriendinnen vallen in de handen van de moordenaar, die bovendien de plaatselijke sheriff blijkt te zijn. Uiteraard gaat de sheriff jacht maken op de overlevenden. Een steviger scenario, meer geloofwaardige personages en meer getalenteerde acteurs hadden er wat beter kunnen van maken. Wat overblijft is alles behalve indrukwekkend. Niet verwarren met gelijknamige Britse film uit 1994.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tony March op televisie komt.

Reageer