Elio Steiner

Acteur

Elio Steiner is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Il principe dalla maschera rossa

1955 | Romantiek, Avonturenfilm

Italië 1955. Romantiek van Leopoldo Savona. Met o.a. Maria Fiore, Frank Latimore, Yvonne Furneaux, Elio Steiner en Toni Angeli.

Een kruising tussen Zorro en Robin Hood. Held van de film is een gemaskerde prins (Latimore) op een wit paard, beschermer van boeren en buitenlui. Een goede graaf wordt gedood door de kapitein van de wacht (Steiner), die daarna het volk tien jaar lang met harde hand regeert. Hij wordt bestreden door de prins, die verliefd is op Isabella (Fiore), dochter van een rijke edelman die in het geheim de rebellen steunt. De kapitein laat deze goede man in de val lopen en doodt hem. En natuurlijk delft de kapitein in een duel het onderspit tegen de prins, waarna de vrede wederkeert.

La Città dolente

1949 | Drama

Italië 1949. Drama van Mario Bonnard. Met o.a. Luigi Tosi, Elio Steiner en Barbara Costanova.

Roerend en droevig verhaal over een Italiaan die na een opdracht op de noordpool achter wordt gelaten. Goed spel en indrukwekkend camerawerk.

Giallo

1933 | Komedie

Italië 1933. Komedie van Mario Camerini. Met o.a. Assia Noris, Sandro Ruffini, Elio Steiner, Giuditta Rissone en Carlo Rainieri.

Henriette (Noris) is gek op griezelverhalen, waarin zij zich helemaal inleeft. Ze leest veel om de verveling, die het wonen op het platteland met zich meebrengt, te verdrijven. Haar echtgenoot is een landeigenaar en een workaholic. Hij houdt vaak geen rekening met haar. Tijdens een bezoek aan de stad leert ze een ingenieur kennen die haar het hof maakt. Ze voelt zich tot hem aangetrokken en wordt tevens geïntrigeerd door de nieuwe situatie, waardoor zij haar verveling vergeet. Goed spel en volop subtiele humor in een behendige aanpak van regisseur Camerini.

La canzone dell'amore

1930 | Romantiek

Italië 1930. Romantiek van Gennaro Righelli. Met o.a. Dria Pola, Elio Steiner, Isa Pola en Mercedes Bruignone.

Suikerzoet en hartverscheurend romantisch drama over een jonge vrouw, die een broertje heeft, dat zij moet verzorgen. Zodoende moet zij afzien van haar liefde voor haar verloofde, alhoewel niet voor eeuwig. Ze doorstaat vele beproevingen en ellende omtrent het houden van en zorgen voor haar broertje. De film is te pretentieus en sentimenteel, en het resultaat niet meer dan matig.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Elio Steiner op televisie komt.

Reageer