Svein Roger Karlsen

Acteur

Svein Roger Karlsen is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Evas øye

2000 | Thriller, Actiefilm, Drama

Noorwegen/Denemarken 2000. Thriller van Berit Nesheim. Met o.a. Andrine Sæther, Bjørn Sundquist, Gisken Armand, Sverre Anker Ousdal en Linda Tomine Coles.

Solide Noorse thriller over alleenstaande moeder Eva (Andrine Sæther) en dochter Jenny die hunkeren naar wat financiële armslag in hun marginale bestaan. Eva droomt van een bestaan als kunstenaar maar de dagelijkse realiteit dwingt haar om genoegen te nemen met slecht betaalde baantjes. Tijdens een avondwandeling zien ze een lijk drijven in de rivier. Eva rent naar de dichtstbijzijnde telefoon maar verzuimt om de politie te bellen. Terwijl Eva zich indekt, ontdekt politieman Konrad Sejer (Bjørn Sundquist) dat Eva niet voor het eerst betrokken lijkt bij een mysterieus sterfgeval. Gebaseerd op de gelijknamige roman van Karin Fossum.

Aldri mer 13!

1996 | Familiefilm

Zweden 1996. Familiefilm van Sirin Eide. Met o.a. Sofie Stange Cappeled, Martine Karlsen, Anne Krigsvoll en Svein Roger Karlsen.

Rikke is dertien. In Bea, het nieuwe meisje in haar klas, ziet ze een rivaal. Als ze elkaar op de proef gesteld hebben door te zien wie het 't langste kon volhouden, worden ze dikke vriendinnen. Door een serie smerige roddels en halve waarheden verwatert hun goede verstandhouding. Rikke heeft het gevoel dat Bea haar heeft laten vallen. Nu zijn ze elkaars concurrenten. Eerst op feestjes en dan met jongens. Vervolgens in het artistieke vlak. Intussen is Rikke's zus teruggekeerd van een reis naar Londen. Zij is tot over haar oren verliefd en Rikke heeft niks meer aan haar. Een film over de problemen van jonge tienermeisjes; op zijn Zweeds, dus heel openhartig. Scenario van regisseur Eide en Maureen Thomas. Fotografie van Kjell Vassdall.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Svein Roger Karlsen op televisie komt.

Reageer