Naoki Sugiura

Acteur

Naoki Sugiura is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Dani

1966 | Drama

Japan 1966. Drama van Hideo Sekigawa. Met o.a. Tatsuo Umemiya, Akemi Kita en Naoki Sugiura.

Een jonge verleider leeft van de vrouwen, terwijl hij ze rechtstreeks gebruikt of hen door andere mannen laat gebruiken. Drama met moralistische trekjes en weinig originaliteit.

Abashiri Bangaichi Hokkai-hen

1966 | Avonturenfilm

Japan 1966. Avonturenfilm van Teruo Ishii. Met o.a. Ken Takakura, Kunie Tanaka, Shin'ichi Chiba, Kanjuro Arashi en Naoki Sugiura.

Een jongeman die net uit de gevangenis komt, onderneemt een gevaarlijke tocht met een illegaal doel door de besneeuwde bergen. Een sympathieke film met een sterk scenario van Teruo Ishii, die tevens regiseerde. Ken Takakura is bend door zijn rollen in Amerikaanse films w.o. YAKUZA en BLACK RAIN.

Nihiki no Mesuinu

1964 | Drama

Japan 1964. Drama van Yusuke Watanabe. Met o.a. Mayumi Ogawa, Mako Midori, Naoki Sugiura en Seiji Miyaguchi.

Asako, een jonge masseuse in een Turks bad, krijgt bezoek van haar zus die bij haar wil komen wonen en haar beroep wil leren. Melodrama uit een zeldzame categorie, een synthese van enkele der voornaamste dwangmatigheden in de Japanse maatschappij.

Juichinin no Gang

1963 | Misdaad

Japan 1963. Misdaad van Teruo Ishii. Met o.a. Koji Tsuruta, Naoki Sugiura, Tetsuo Tamba en Yoko Mihara.

Twee ex-gevangenen, Gondo en Betto, maken plannen voor een grote overval op een handelsmaatschappij, de avond voor betaaldag. Een film in het Yakuza-genre die meer dan de andere is geïnspireerd door klassiekers uit de Amerikaanse film noir. Zelfs de 'vamp' ontbreekt niet. Scenario en regie van de in dit genre gespecialiseerde Ishii.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Naoki Sugiura op televisie komt.

Reageer