Fernando Osés

Acteur

Fernando Osés is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Santo contra la mafia del vicio

1972 | Fantasy, Misdaad

Mexico 1972. Fantasy van Federico Curiel. Met o.a. Santo, Elsa Cárdenas, Patricia Ferrer en Fernando Osés.

Santo stuit op een ring van drugshandelaren. Een van de laatste en slechtste films uit de serie, zonder enig fantatsisch bestanddeel gemaakt.

La sombra del Murciélago

1966 | Horror

Mexico 1966. Horror van Federico Curiel. Met o.a. 'Blue Demon', Jaime Fernández, Martha Romero en Fernando Osés.

Een beroemde ex-bokser die verminkt is, ontvoert verschillende vrouwen. Hij wil dat ze hem liefhebben ondanks de weerzin die hij bij hen oproept. Een andere bokser, 'Blue Demon', probeert zijn schuilplaats te vinden. Het verhaal heeft veel weg van THE PHANTOM OF THE OPERA. Stompzinnig en vervelend.

Santo versus el hacha diabólica

1965 | Sciencefiction, Avonturenfilm

Mexico 1965. Sciencefiction van José Díaz Morales. Met o.a. Santo, Lorena Velázquez, Betty González en Fernando Osés.

In de ring wordt Santo aangevallen door een gemaskerde man die een bijl grijpt. Om het waarom te ontdekken, onderneemt hij een reis naar het verleden waarbij hij in het jaar 1630 belandt. Een van de minder bekende titels uit de serie SANTO, EL ENMASCARADO DE PLATA.

Blue Demon contra el podor satánico

1965 | Horror

Mexico 1965. Horror van Chano Urueta. Met o.a. Blue Demon, Marta Elena Fernández, Fernando Osés en Margarito Luna.

Een man die levend begraven werd, herrijst uit de dood om zich te wreken op de mensheid. Een van de horrorfilms waarin de Mexicaanse worstelaar Blue Demon de hoofdrol speelt. De film ligt in de lijn van de serie met Santo el Enmascarado de Plata (hier te zien in een speciale samenwerking).

Atacan las brujas

1963 | Horror

Mexico 1963. Horror van José Díaz Morales. Met o.a. Santo, Lorena Velázquez, Ramón Buganini en Fernando Osés.

De lijken van verschillende misdadigers worden weer tot leven geroepen door een verdorven wetenschapper, met als resultaat een verzameling zombies. Een van de eerste en beste films van Santo, die zeer goed de charme van de oorspronkelijke Amerikaanse serials vasthoudt, maar vanuit een Latijns-Amerikaanse context, en die tevens een zeer bijzondere atmosfeer weet te scheppen.

El Tesoro de Pancho Villa

1954 | Avonturenfilm

Mexico 1954. Avonturenfilm van Rafael Baledón. Met o.a. Fernando Osés, Alicia Caro, Rodolfo Landa en Pascual García Peña.

Voor zijn dood heeft Pancho Villa onder drie mannen vijf kogels verdeeld die tezamen aangeven waar hij een schat heeft verborgen. Eén van die mannen is de 'Wrekende Schim'. Een vervolg op EL SECRETO DE PANCHO VILLA en even pijnlijk als zijn voorganger.

El Secreto de Pancho Villa

1954 | Avonturenfilm

Mexico 1954. Avonturenfilm van Rafael Baledón. Met o.a. Fernando Osés, Alicia Caro, Rodolfo Landa en Pascual García Peña.

Een bende bandieten maakt zich meester van de schat die Pancho Villa onder de armen wil verdelen. Een gemaskerde man, 'De Wrekende Schim' krijgt hem weer terug. Niet te harden 'cocktail' van gemaskerde wrekers die recht willen doen en van de traditionele Mexicaanse films over lokale helden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Fernando Osés op televisie komt.

Reageer