Eva Karinka

Acteur

Eva Karinka is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Höllisch heisse Mädchen

1981 | Drama, Erotiek

Duitsland 1981. Drama van Alois Brummer. Met o.a. Eva Karinka, Elke Hagen, Eleonore Leipert, Britt Corvin en Claudia Bockler.

Onsamenhangende [KL]softcore[KLE] met ene Angela als centraal karakter. We zien Angela de liefde bedrijven op diverse locaties, waaronder een boot, een nonnenklooster (onvermijdelijk in dit soort pulp), een kast, een bureau en zowaar ook een doodgewoon bed. Haar tegenspelers zijn stuk voor stuk lelijke mensen en dat adjectief is ook van toepassing op de fotografie, de muziek en de decors. Een scenario is zo'n beetje afwezig.

Gefährlicher Sex frühreifer Mädchen II

1972 | Erotiek

Duitsland 1972. Erotiek van Alois Brummer. Met o.a. Elke Hagen, Eva Karinka, Eleonore Leipert, Jutta Dorn en Joe Moser.

Via vele bedden (boze ouders!), een strenge nonnenschool (lesbisch gedoe!) en een dubieus schoonheidsinstituut (u raadt het wel!) belandt het meisje uit de titel in het huwelijk. Dus: eind goed al goed. Seks met een pseudo-moraal van sauerkraut- sekskoning Brummer. Ook bekend als GIPFELGLŸCK IM DIRNDLROCK. Zie ook: 'Tiroler'-seksfilms.

Gefährlicher Sex frühreifer Mädchen

1972 | Erotiek

Duitsland 1972. Erotiek van Alois Brummer. Met o.a. Elke Hagen, Eva Karinka, Jutta Dorn, Brigitte Bucher en Josef Moosholzer.

Als de concerciërge van een meisjeskostschool wordt aangeklaagd wegens ongewenste intimiteiten, moeten de getuigen zich voor het gerecht verantwoorden. En daar pakken ze uit over hun doldrieste ervaringen. Afgezaagde erotiek in de vorm van een raamvertelling uit de seksfabriek van regisseur Brummer uit de tijd dat dergelijke films al flink over hun hoogtepunt heen waren. Zie ook: 'Tiroler'-seksfilms.

Gestatten...Vögelein im Dienst

1971 | Erotiek

Duitsland 1971. Erotiek van Albert Trennalg. Met o.a. Eva Karinka, Annemarie Fendl en Robert Fackler.

Zie: 'Tiroler'-sexfilms.

Beichte einer Liebestollen

1971 | Erotiek

Duitsland 1971. Erotiek van Alois Brummer. Met o.a. Rinaldo Talamonti, Eva Karinka en Gertrud Bald.

Zie: 'Tiroler'-sexfilms.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eva Karinka op televisie komt.

Reageer