Kenneth Gilman

Acteur

Kenneth Gilman is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Scavengers

1988 | Thriller

Verenigde Staten 1988. Thriller van Duncan McLachlan. Met o.a. Kenneth Gilman, Brenda Bakke, Crispin De Nys, Somizi Mhlongo en Graham Clarke.

Universiteitsprofessor Gilman vindt in zijn brievenbus een bijbel. Schone vriendin Bakke en hijzelf staan voor een raadsel. Hij weet niet dat het om een boek met geheime codes gaat, dat per ongeluk bij hem is afgeleverd. Als hij op expeditie gaat naar Afrika, denken de KGB en de CIA dat hij de benen heeft genomen. Zonder dat hij het beseft zitten er allerlei geheime agenten hem op de hielen. Een film zonder niveau, waar je alleen naar moet kijken als je echt niets anders te doen hebt.

Bedroom Eyes

1984 | Thriller, Misdaad, Erotiek

Canada 1984. Thriller van William Fruet. Met o.a. Kenneth Gilman, Dayle Haddon, Barbara Law, Christine Cattell en Jane Catling.

Een effectenmakelaar, die een fervente jogger is, en bij voorkeur op de late avond loopt, ziet op zijn bijna nachtelijke rondje hoe een jonge vrouw zich langzaam en zichzelf strelend ontkleed. Dat fascineert hem en zijn nachtelijke rondes groeien uit tot een dwangmatig voyeuristisch kijkgenot. Hij raadpleegt een vrouwelijke psychiater over zijn dwangneurose. Als hij later nog niet bevrijd is van zijn kijkzucht, ziet hij dat de vrouw vermoord wordt, en valt de verdenking op hem. De vrouwelijke dokter verbergt hem, terwijl hij zijn onschuld tracht te bewijzen. Een wat buitenissige, spannende en prikkelende thriller, die goed gedaan is. Kreeg een vervolg BEDROOM EYES 2.

Portrait of a Showgirl

1982 | Drama

Verenigde Staten 1982. Drama van Steven Hilliard Stern. Met o.a. Lesley Ann Warren, Rita Moreno, Dianne Kay, Tony Curtis en Barry Primus.

De voorspelbare wederwaardigheden over een jonge vrouw die New York ontvlucht is vanwege een mislukte relatie. Ze vindt werk in een van de vele shows in Las Vegas. Moreno valt op door haar goede rol als het door het leven gefrustreerde danseresje.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kenneth Gilman op televisie komt.

Reageer