Gloria Cristal

Acteur

Gloria Cristal is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Massacre in Dinosaur Valley

1985 | Erotiek, Fantasy, Avonturenfilm

Italië 1985. Erotiek van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Michael Sopkiw, Suzanne Carvalho, Milton Morris, Martha Anderson en Joffery Soares.

Een slechte Italiaanse exploitation-film met een niet-Italiaanse bezetting. De film mikte op de buitenlandse markt, maar is zo slecht gefilmd en heeft zo'n misleidende titel dat hij in de videotheek eindigde. Het verhaal gaat over een groep mensen die na een vliegtuigongeluk in de Braziliaanse jungle vast komen te zitten. Schaars geklede mooie vrouwen in overvloed, maar ondanks een hoop seks en geweld blijft het behelpen.

Jorden er flad

1976 | Historische film

Denemarken/Brazilië 1976. Historische film van Henrik Stangerup. Met o.a. Fausto Wolff, Wilson Grey, Fabio Camargo, Gloria Cristal en Lucio Mello Kohler.

Een Portugese prelaat maakt in het 17e-eeuws Brazilië, door zijn schijnbare kennis van het Latijn, goede sier bij de snobistische kolonialisten. Zo ook een jongeman die in Europa aan de universiteit heeft gestudeerd en de baanbrekende theorie meebrengt dat de aarde rond is, waardoor hij uit de gemeenschap wordt gestoten. Het toneelstuk Erasmus Montanus van de 'Deense Molière', Ludwig Holberg, werd in Brazilië met lokale acteurs verfilmd, maar de barokke overvloedigheid van cast en aankleding harmonieert slecht met de kille filmvorm, waarbij het toegevoegd vervreemdingseffect van de commentaar gevende Harlekijn misplaatst is. De satire verliest al te snel zijn kruit, zodat alleen een prentenboek overblijft.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gloria Cristal op televisie komt.

Reageer