Carmen Villani

Acteur

Carmen Villani is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Una Espía enamorada

1984 | Komedie

Spanje 1984. Komedie van Augusto Fenollar. Met o.a. Alfonso Del Real, Carmen Villani, Rafael Hernández en Tomás Pico.

Twee geheim-agenten komen in Madrid aan om een verduistering van gelden op te helderen, maar ze storten zich in het nachtleven. Een soort van LA BELLE DE MOSCÚ, maar dan wel op zijn Spaans.

Los Líos de Estafania

1982 | Komedie

Spanje 1982. Komedie van Augusto Fenollar. Met o.a. Carmen Villani, Máximo Valverde, Francisco Cecilio, Alfonso del Real en Félix Dafauce.

Een jonge vrouw beraamt een plan om het fortuin van een vriend van haar verloofde te bemachtigen. Echt afschuwelijk.

Eclipse de luna

1982 | Erotiek

Spanje 1982. Erotiek van Augusto Fenollar. Met o.a. Carmen Villani, Máximo Valverde, Sara Mora en Alfonso del Real.

Een vrouw besluit zich te wreken op het overspel van haar man. Een onuitstaanbare film.

Polvos mágicos

1979 | Erotiek

Italië/Spanje 1979. Erotiek van José Ramón Larraz. Met o.a. Alfredo Landa, Carmen Villani, Elisa Montés, Eduardo Fajardo en Carmen de Lirio.

Op een kasteel met een slechte reputatie worden bezoekers ontvangen. Een onverteerbare kruising tussen horror en erotiek enerzijds en de satire op het politieke klimaat in het toenmalige Spanje anderzijds.

La supplente va in città

1979 |

Italië 1979. Vittorio De Sisti. Met o.a. Carmen Villani, Francesco Mulè, Vincenzo Crociti, Mauro Frittella en Francesco Cecilio.

Seks als wraak is het belangrijkste thema van deze erotische film, waar geen greintje pit in zit. Rubin (Villani) is een mooie blondine die naar Rome gaat. Ze gaat als dienstmeisje juist dáár werken, waar ze wederom de man ontmoet die haar eerder had verleid en daarna verlaten. Ze zorgt er al snel voor dat hij in de gevangenis terechtkomt, en neemt vervolgens - door gebruik te maken van haar seksuele aantrekkingskracht - het huis en de familiewinkel over. Tal van naakstscènes voor voyeurs met Carmen Villani, maar voor de kwaliteit van de film maakt het niets uit.

La signora a fatto il pieno

1979 | Komedie, Erotiek

Italië/Spanje 1979. Komedie van Juan Bosch. Met o.a. Carmen Villani, Carlo Giuffré, Esperanza Joy, Simion Andreu en Aldo Macchione.

Een prostitutée uit Rome krijgt van een industrieel een hoog honorarium aangeboden om een minister te verleiden en zo een vergunning voor een leverpreparaat te verkrijgen. Het flinterdunne scenario en het zeer middelmatige spel doen algauw de film de mist ingaan zodra de handeling aanlandt in een mooie villa, waar allerlei z.g. erotische spelletjes gespeeld worden en de gebruikelijke misverstanden ontstaan.

Experiencia extramatrimonial de una esposa

1978 | Erotiek

Italië/Spanje 1978. Erotiek van Mauro Ivaldi. Met o.a. Carmen Villani, Amparo Muñóz, Ray Lovelock en Manuel Sierra.

De buitenechtelijke relaties van een onbevredigde getrouwde vrouw. Zeer slecht op alle gebied, inclusief het spel van 'Miss' Amparo Muñoz.

Passi furtivi in una notte

1976 | Komedie, Misdaad

Italië 1976. Komedie van Vincenzo Rigo. Met o.a. Walter Chiari, Carmen Villani, Giuseppe Bambieri, Vincenzo Cannavale en Mario Carotenuto.

Chiari en een collega beramen een plan om een bank te beroven. Hun medeplichtige is een jonge vrouw, die in een bar aan de overkant van de straat werkt waar de bank is gevestigd. Hoewel ze geen ervaring hebben en lomp te werk gaan, slagen zij er in de bank midden in de nacht te beroven en het geld bij de jonge vrouw te verbergen. Deze situatiekomedie is bij tijd en wijle heel grappig, maar wordt vervelend en onnozel zodra blijkt dat de karakters onhandige zotjes zijn. De regie is niet bijzonder goed.

La supplente

1975 | Erotiek, Komedie

Italië 1975. Erotiek van Guido Leoni. Met o.a. Carmen Villani, Dayle Haddon en Carlo Giuffrè.

Een leerling wordt verliefd op een mooie, sexy lerares en probeert haar te verleiden. Hij is niet de enige, het lijkt alsof iedereen met de uitdagende, jonge vrouw naar bed wil. De mooie vrouwen in een aantal naaktscènes kunnen deze slechte film niet redden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carmen Villani op televisie komt.

Reageer