Jack Denton

Acteur

Jack Denton is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Danielle Steel's Crossings

1986 | Drama

Verenigde Staten 1986. Drama van Karen Arthur. Met o.a. Cheryl Ladd, Lee Horsley, Christopher Plummer, Jane Seymour en Garrick Dowhen.

Verfilming van de gelijknamige roman van Danielle Steel, bewerkt door Bill en Jo Lamond. Dit sentimentele werkje speelt zich af aan het begin van WO II in Frankrijk, tijdens de inval van de nazi's. Romantische en minder romantische gevoelens spelen zich af tussen de chique, patriotisch ingestelde Ladd die getrouwd is met Franse diplomaat Plummer, maar er niet voor terugdeinst een verhouding aan te gaan met Amerikaanse staalmagnaat Horsley, die echter getrouwd is met Seymour. Verder is er nog een nette, behulpzame Wehrmachtoffcier, die veel geeft om Ladd. Kortom, voor enigszins kritisch ingestelden kijkers: soap van de goedkoopste soort. De produktiewaarden zijn heel redelijk. Paul Lohmann verzorgde het camerawerk. Wordt meestal uitgezonden in drie delen; vaak bekort met 60m tot 100m of nog meer. Voor echte genreliefhebbers evenwel heerlijk, escapistisch vermaak.

The Swinging Cheerleaders

1974 | Misdaad, Sportfilm, Drama

Verenigde Staten 1974. Misdaad van Jack Hill. Met o.a. Jo Johnston, Rainbeaux Smith, Colleen Camp, Rosanne Katon en Ron Hajek.

Leerling-journaliste Kate Cory ontdekt dat hoge inkomsten uit illegale weddenschappen er de oorzaak van zijn dat er met uitslagen van rugby-wedstrijden tussen collegeteams wordt geknoeid. De afgesproken uitslag van de cupfinale weet zij op tijd te verhinderen. Zeer voorspelbaar, maar soms best onderhoudend.

Tons of Money

1924 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1924. Drama van Frank Crane. Met o.a. Leslie Henson, Flora le Breton, Mary Brough, Clifford Seyler en Jack Denton.

Een noodlijdende uitvinder ziet de grote erfenis van zijn oom naar zijn in Mexico verblijvende halfbroer gaan en besluit diens rol te spelen om het fortuin alsnog in de wacht te slepen. Ongelukkigerwijze komt nòg iemand op hetzelfde idee. Een aardig salondrama met komische intermezzi. Naar het toneelstuk Valentine van Will Evans.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jack Denton op televisie komt.

Reageer