Rhys Wakefield

Acteur

Rhys Wakefield is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

After the Dark

2013 | Thriller, Drama

2013. Thriller van John Huddles. Met o.a. James D'Arcy, Sophie Lowe, Daryl Sabara, Freddie Stroma en Rhys Wakefield.

Aan een internationale school in Jakarta stelt een docent filosofie aan zijn twintig studenten op de laatste dag van het academiejaar een intrigerende vraag. Stel dat er op een afgelegen plek een nucleair conflict uitbreekt en dat hun enige redding een ondergrondse bunker is die slechts plaats biedt aan tien personen. Welke tien individuen zijn volgens hen waardevol genoeg om aan de heropbouw van het menselijk ras te beginnen? Al snel ontaardt zijn vraagstuk in een wanhopige overlevingsstrijd waarbij iedereen zich tegen iedereen keert en de lijnen tussen theorie en realiteit helemaal vervagen.

Sanctum

2011 | Actiefilm, Avonturenfilm, Drama

Verenigde Staten/Australië 2011. Actiefilm van Alister Grierson. Met o.a. Richard Roxburgh, Rhys Wakefield, Ioan Gruffudd, Alice Parkinson en Christopher Baker.

Avonturenfilm die zich grotendeels afspeelt in de Esa'ala-grot in Papoea-Nieuw-Guinea, waar een groep van vijftien duikers tijdens een gewaagde expeditie door een onverwachte storm plotseling vast komt te zitten. Dat resulteert in een aantal best spannende scènes waarin telkens een ander teamlid het leven laat, maar de pogingen om er iets meer dan een achtbaanrit onder water van te maken werken enkel ergernis op. Geafficheerd als een nieuw James Cameron 3D-spektakel, maar uiteindelijk had de Avatar-regisseur er weinig mee te maken. En dat is te zien.

The Black Balloon

2008 | Drama

Australië/Verenigd Koninkrijk 2008. Drama van Elissa Down. Met o.a. Rhys Wakefield, Luke Ford, Toni Collette, Erik Thomson en Gemma Ward.

Het Australische gezin Mollison verhuist naar een nieuwe omgeving, waar de zestienjarige zoon Thomas (Wakefield) nieuwe vrienden moet maken. Probleem is dat zijn autistische broer Charlie (Ford) geregeld met apenmuts op zijn hoofd en pollepel in zijn hand door de buurt rent, en zijn behoefte in andere huizen doet. Het zet de verhoudingen in het gezin op scherp. Indringend, weinig gladgepoetst beeld van het gezinsleven met een autistisch kind. Maar zodra het verhaal zich buiten de vier muren van de woning begeeft, verwordt de film tot een wat voorspelbare coming of age-exercitie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rhys Wakefield op televisie komt.

Reageer