Herb Freed

Regisseur

Herb Freed is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

Survival Game

1987 | Actiefilm

Verenigde Staten 1987. Actiefilm van Herb Freed. Met o.a. Mike Norris, Deborah Goodrich, Seymour Cassel, Ed Bernard en Arlene Golonka.

Norris (zoon van Chuck) komt te hulp wanneer zijn vriendin en haar vader worden ontvoerd. Een tamme bedoening.

Tomboy

1985 | Familiefilm

Verenigde Staten 1985. Familiefilm van Herb Freed. Met o.a. Betsy Russell, Jerry Dinome, Kristi Somers, Richard Erdman en Philip Sterling.

Afgezaagde tienererotiek. In een omkering van het traditionele rollenpatroon probeert de geniale en gemotoriseerde Russel de gunsten van de knappe Dinome te winnen. Scenario van Ben Zelig.

Graduation Day

1981 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1981. Horror van Herb Freed. Met o.a. Christopher George, Patch Mackenzie, E. Danny Murphy, Michael Pataki en E.J. Peaker.

Een bloederige kloon van FRIDAY THE 13TH, gemaakt zonder enig talent of verbeelding.

Beyond Evil

1980 | Horror

Verenigde Staten 1980. Horror van Herb Freed. Met o.a. John Saxon, Lynda Day George, Michael Dante, Mario Milano en Janice Lynde.

Saxon en George trekken in een oud huis dat is bezeten door de geest van een honderdjarige vrouw die de inbreuk op haar privacy niet op prijs stelt. Aardig in zijn soort.

Haunts

1977 | Horror

Verenigde Staten 1977. Horror van Herb Freed. Met o.a. May Britt, Cameron Mitchell, Aldo Ray, William Gray Espy en Susan Nohr.

U moet er goed bij blijven om deze ongewone horrorfilm ten volle te waarderen, maar het is de moeite zeker waard. Schrijvers Anne Marisse en Herb Freed en een goede rolbezetting hebben de atmosfeer in een klein stadje, dat geteisterd wordt door een reeks moorden, levendig weten te vangen. Britt geeft als een boerin met haar eigen boze geesten de beste vertolking in haar grillige carrière. Ook bekend als THE VEIL.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Herb Freed op televisie komt.

Reageer