Charlie Barnett is acteur en componist.
Er zijn 4 films en 1 serie gevonden.

Russian Doll

2019 | Komedie, Drama, Mysterie

Verenigde Staten 2019. Komedie van Leslye Headland, Amy Poehler en Natasha Lyonne. Met o.a. Natasha Lyonne, Charlie Barnett, Greta Lee, Elizabeth Ashley en Rebecca Henderson.

Nadia (Natasha Lyonne) is een 36-jarige, mopperende gamedesigner die gedoemd is om steeds opnieuw te sterven en daarna wakker te worden tijdens haar verjaardagsfeest. Aan haar om te ontdekken waarom ze in deze time loop verstrikt is geraakt – en hoe ze er levend (of anders permanent dood) uit kan komen.

On the Block

1990 | Drama, Thriller, Erotiek

Verenigde Staten 1990. Drama van Steve Yeager. Met o.a. Marilyn Jones, Jerry Whiddon, Howard E. Rollins jr, Michael Gabel en Erika Bogren.

De troosteloosheid druipt ervan af, van dit melodrama over de striptenten in Baltimore. Het leven is geen lolletje voor danser Jones. Ter plekke opgenomen; we zien zelfs even de legendarische striptease-danseres Blaze Starr, die zichzelf speelt.

Nobody's Fool

1986 | Komedie, Romantiek

Verenigde Staten 1986. Komedie van Evelyn Purcell. Met o.a. Rosanna Arquette, Eric Roberts, Mare Winningham, Jim Youngs en Louise Fletcher.

Een onbenullige romantische komedie van Beth Henley over een excentriek dienstertje in een kleine stad, die niet meer geaccepteerd wordt als zij, ongehuwd, een kind krijgt. Zij vindt zichzelf pas na haar ontmoeting met Roberts, die het stadje komt bezoeken. Het ontspannen spel van Roberts is eigenlijk het enige aantrekkelijke van dit zwakke werkje.

My Man Adam

1985 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1985. Komedie van Roger L. Simon. Met o.a. Raphael Sbarge, Page Hannah, Veronica Cartwright, Larry B. Scott en Dave Thomas.

Sbarge is een middelbare scholier die pizza`s rondbrengt in de stad en verwaarloosd wordt door zijn yuppie-achtige ouders. Hij droomt van Hannah (het zusje van Daryl Hannah) en raakt betrokken bij een boosaardige intrige. Als komedie bedoeld maar het verhaal is zo bodemloos dat een verteller nodig is om je als kijker wat wegwijs te maken. Het resultaat: nog meer verwarring en onduidelijkheid.

D.C. Cab

1983 | Komedie

Verenigde Staten 1983. Komedie van Joel Schumacher. Met o.a. Adam Baldwin, Charlie Barnett, Irene Cara, Max Gail en Gloria Gifford.

Over het geheel aardige, zij het wat losjes in elkaar zittende, komedie over een taxibedrijf in Washington dat wordt beheerd door een stelletje minkukels, dat zich op de juiste momenten echter weet te redden. Na een paar coupures door tv- censors zou deze film geknipt zijn voor kinderen. Scenario van Schumacher. Ook bekend als STREET FLEET.