Janne Formoe is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Casper en Emma op jacht naar de schat

2018 | Familiefilm

Noorwegen 2018. Familiefilm van Aurora Gossé en Arne Lindtner Næss. Met o.a. Markus Tønseth, Janne Formoe, Anna Celine Bredal, Oliver Dahl en Ivar Nørve.

Casper en Emma brengen samen de zomervakantie door in het strandhuis van opa. Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht.

Casper en Emma maken theater

2018 | Jeugdfilm

Noorwegen 2018. Jeugdfilm van Aurora Gossé en Arne Lindtner Næss. Met o.a. Janne Formoe, Anna Celine Bredal, Markus Tønseth en Sigrun Enge.

Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma geld in voor het goede doel. Dit jaar proberen ze een weeshuis in India zonder elektriciteit te helpen. Casper en Emma hebben een idee: ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker, samen met hun knuffelbeesten.

Casper & Emma de bergen in

2017 | Familiefilm

Noorwegen 2017. Familiefilm van Arne Lindtner Næss. Met o.a. Oliver Dahl, Alba Ørbech-Nilssen, Sigrun Enge, Janne Formoe en Thorbjørn Harr.

Vijfde avontuur van Casper en Emma, de immer goedgezinde Noorse vriendjes met hun onafscheidelijke knuffels. Jonge fans zullen opmerken dat de originele acteurs zijn vervangen, maar dat zal de pret niet lang drukken. Want jolijt alom als het duo vertrekt richting de bergen, met de ouders van Casper en de moeder van Emma. Hun plan: moeder Emma koppelen aan de sympathieke berggids. Ook deze Casper en Emma is weer glad als een riviersteen, met veel visuele humor en simpele teksten. Bedoeld voor kleuters en aanhang.

Casper & Emma - Beste vriendjes

2013 | Jeugdfilm

Noorwegen 2013. Jeugdfilm van Arne Lindtner Næss. Met o.a. Nora Amundsen, Elias Søvold-Simonsen en Janne Formoe.

Emma wordt vijf jaar en wil heel graag een hond. Haar moeder zegt dat ze nog te klein is. Karsten gaat naar een nieuwe kleuterschool en vindt het heel eng. Emma en Karsten worden goede vrienden en hun knuffelbeesten ook. Zonnige Noorse film houdt het drama klein en zorgt toch voor een lach en een traan. Naast de enthousiaste jonge hoofdrolspelers charmeren ook de animaties en de tot leven gekomen knuffels, een wit konijn en een zachtmoedige leeuw. Naar de boeken van Tor Åge Bringsværd.

Buddy

2003 | Komedie, Romantiek

Noorwegen 2003. Komedie van Morten Tyldum. Met o.a. Nicolai Cleve Broch, Aksel Hennie, Anders Baasmo Christiansen, Pia Tjelta en Janne Formoe.

Romantische komedie over de jonge Kristoffer wiens leven op straat komt te liggen als zijn videodagboek op tv wordt uitgezonden.