Max Alexander

Acteur

Max Alexander is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Brain Donors

1992 | Komedie

Verenigde Staten 1992. Komedie van Dennis Dugan. Met o.a. John Turturro, Mel Smith, Bob Nelson, George De La Pena en John Savident.

De rijke echtgenoot van Marchand is overleden. Zijn testament wordt voorgelezen. Marchand wil niet dat begonnen wordt voordat haar advocaat Turturro aanwezig is. Dit alles tot groot ongenoegen van de advocaat van haar overleden man, Savident. Turturro arriveert, samen met de stomme Nelson en de praatzieke Smith. Marchand krijgt het hele fortuin, op voorwaarde dat ze de helft ervan gebruikt om een balletgroep op te richten. Turturro is meteen bereid dit te organiseren, waardoor hij Savident op tenen trapt. OngeĆÆnspireerde remake van A NIGHT AT THE OPERA, met Turturro, Nelson en Smith die krampachtige pogingen doen om respectievelijk Groucho, Harpo en Chico Marx te immiteren. De enige die in de opzet slaagt, is Marchand in de rol van Margaret Dumont. Gewoon zielig. Pat Proft schreef het onbenullige scenario en David M. Walsh fotografeerde. Het enige geslaagde aan de film is de aftiteling in animatie-vorm van Will Vinton. Uitvoerende producenten waren Jerry en David Zucker. Absoluut te mijden door fans van The Marx Brothers.

Roxanne

1987 | Komedie, Romantiek

Verenigde Staten 1987. Komedie van Fred Schepisi. Met o.a. Steve Martin, Daryl Hannah, Rick Rossovich, Shelley Duvall en John Kapelos.

Martin speelt in deze moderne variant op Cyrano de Bergerac brandweerhoofd C.D. Bales. C.D. heeft moed, humor en poƫtische charme, en een gigantische neus die hem doet vrezen dat de liefde die hij koestert voor Roxanne Kowalski (Hannah) niet beantwoord zal worden. C.D. heeft ook een groot hart, zodat hij met lyrische brieven zijn concurrent Chris (Rossovich) helpt Roxanne te versieren. Roxanne is dol op de brieven en ook als zij uit het veilige duister romantische woorden van C.D. hoort, hangt zij aan zijn lippen. Hoofdrolspeler en 'executive producer' Martin schreef het scenario voor deze aanstekelijk vrolijke komedie.

Zeisters

1984 | Komedie

Verenigde Staten 1984. Komedie van John Golden. Met o.a. Tibor Feldman, Douglas Stone, Max Alexander, John McEvily en John Mackay.

Een bizarre, zelfs ietwat onfrisse tragi-komedie over een Woody Allen-achtige 'loser' die per ongeluk opgescheept raakt met een 200 kilo wegende debiel die luistert naar de troetelnaam 'The Mouka'. Samen beleven ze de waanzinnigste avonturen en ze worden uiteindelijk vrienden. Het is even wennen aan dit vreemde duo, en de kans is groot dat u er helemaal niet aan went, maar wie zijn eerste afkeer kan overwinnen blijft beslist gefascineerd kijken naar deze weliswaar mislukte maar anderzijds relatief onderhoudende tragi-komedie. Niet echt goed dus, maar mogelijk een cultfilm in wording. Ook bekend als FAT BOY GOES NUTZOID.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Max Alexander op televisie komt.

Reageer