Frank Williams

Acteur

Frank Williams is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Rasputin, Orgien am Zarenhof

1983 | Erotiek

Duitsland 1983. Erotiek van Ernst Hofbauer. Met o.a. Alexander Conte, Sandra Nowa, Marion Berger, Frank Williams en C.M. Sherland.

Een mislukte poging om met behulp van stevige alpenmeiden een Caligula-achtige film te maken over de Siberische monnik Raspoetin. Het verhaal, dat aanvankelijk vlot begint, strandt in het midden volledig en mondt uit in een weinig samenhangende seksgebeurtenis. Veel nodeloos geweld, emotieloos gemartel en weinig subtiele moordpartijen. Jammer van het serieuze in-dubben, de behoorlijke belichting, de klassieke camera-standen en de fatsoenlijke technische kwaliteit.

Katharina - Die nackte Zarin

1983 | Erotiek

Duitsland 1983. Erotiek van Scott Hunt. Met o.a. Sandra Nova, Frank Williams, Jean Paul Blondeau, Angela Fellini en Christian Beumer.

Zonder enige aandacht voor de historische feiten toont de film de seksuele uitspattingen aan het hof van Katharina de Grote van Rusland op het moment dat opstandige Kozakken de orde en rust in het tsarenrijk dreigen te verstoren. Tsarina Nova laat staatszaken over aan de grootvorst, terwijl ze zelf het bed induikt met jonge cavalerie-officieren.

Reifeprüfung auf der Schulbank

1982 | Erotiek, Komedie

Duitsland 1982. Erotiek van Hans Madsack. Met o.a. Werner Singh, Dorle Buchner, Eleanore Melzer, Mario Polak en Biggi Nandke.

Het onzinnige verhaaltje - een versierder vervangt zijn vriend in de vakken sport en seksualiteit - fungeert als alibi voor clichématige seksscènes. De regie wordt ook dikwijls toegekend aan Frank Howard, die in werkelijkheid Frank Hover heet.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Frank Williams op televisie komt.

Reageer