Jason Moore

1970 Regisseur, Producer

Jason Moore (1970) is regisseur en producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Pitch Perfect 2

2015 | Komedie, Muziek

Verenigde Staten 2015. Komedie van Elizabeth Banks. Met o.a. Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow en Skylar Astin.

Amerikaanse middelbare scholen staan bol van competitieve sport-, theater-, debatteer-, en wat niet al-activiteiten. Zo zijn er geregeld a capella-groepjes te vinden, met de bijbehorende wedstrijden. De eerste Pitch Perfect belichtte zo'n strijd, meisjes tegen de jongens, met alle kalverliefde van dien. In deze tweede aflevering draait het voornamelijk om de meisjes, en hun diverse internationale tegenstanders. Kort gezegd, een vlotte zang- en danskomedie over de lol en ellende van volwassen worden in en met een groepje schoolvriendinnen. Een pretentieloze komedie, met Rebel Wilson - op afstand de meest getalenteerde actrice - op dreef als Fat Amy.

Pitch Perfect

2012 | Komedie, Muziek, Romantiek

Verenigde Staten 2012. Komedie van Jason Moore. Met o.a. Anna Kendrick, Skylar Astin, Brittany Snow, Rebel Wilson en Alexis Knapp.

Energieke mix van twee Amerikaanse hypes: de a-capellazangwereld van tv-serie Glee, en ensemblefilms met grofgebekte vrouwen in de hoofdrol. Anna Kendrick is met haar combinatie van charme en ongemakkelijkheid perfect gecast als het alternatieve meisje dat eigenlijk niets van de zangclub op haar universiteit moet hebben, maar uiteindelijk uitgroeit tot inspiratiebron en nieuwe leider. Als komedie best aardig dankzij de prettig gestoorde band of misfits, maar plot en muziek zijn niet inventief genoeg. Al zal Glee-fans dat weinig kunnen schelen.

op televisie
3 uitzendingen

Pitch Perfect 2 (2015) is deze week eenmaal op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Datum
Zender
Tijd
donderdag 15 november
Net 5
20:35 - 22:50

Pitch Perfect (2012) is deze week tweemaal op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Datum
Zender
Tijd
zaterdag 10 november
SBS 9
20:30 - 22:45
donderdag 08 november
Net 5
20:30 - 22:50

Reageer