Deborah Winters: cast.
Er zijn 10 films gevonden.

The Lamp

1986 | Horror

Verenigde Staten 1986. Horror van Tom Daley. Met o.a. Deborah Winters, Andra St. Ivanyi, James Huston, Scott Bankston en Mark Mitchell.

Een idiote griezelfilm over een stelletje niets vermoedende tieners, die door een moordenaar belaagd worden. Dit geval speelt zich af in een oudheidkundig museum, waar onze jongelui (voor de nacht) zijn ingesloten en de moordenaar een djinn uit het antieke Irak is (weinig overtuigend geportretteerd door een misvormde marionet). Winters, die in werkelijkheid met regisseur Daley getrouwd is, speelt meer dan één rol. Ook bekend als THE OUTING.

Crisis in Sun Valley

1978 | Misdaad

Verenigde Staten 1978. Misdaad van Paul Stanley. Met o.a. Dale Robinette, Taylor Lacher, Bo Hopkins, Tracy Brooks Swope en John McIntyre.

Voorspelbaar verhaal over de belevenissen van een stoere sheriff en zijn assistent in een rustig skidorpje, eerder verschenen in THE DEADLY TRIANGLE. Middelmatige actiefilm waarin twee 'pilots' werden gecombineerd. Men hoopte hiermee wat interesse op te wekken voor een serie die STEDMAN zou gaan heten.

Tarantulas: The Deadly Cargo

1977 | Horror, Actiefilm

Verenigde Staten 1977. Horror van Stuart Hagmann. Met o.a. Claude Akins, Charles Frank, Deborah Winters, Pat Hingle en Sandy McPeack.

Een legertje dodelijke tarantulaspinnen zorgt voor paniek in een stadje. Deze zogenaamde thriller begaat de onvergeeflijke zonde saai te zijn. Het scenario is van Guerdon Trueblood en John Groves.

Blue Sunshine

1976 | Thriller, Sciencefiction

Verenigde Staten 1976. Thriller van Jeff Lieberman. Met o.a. Zalman King, Deborah Winters, Mark Goddard, Robert Walden en Charles Siebert.

Jongeman die van moorden wordt beschuldigd ontkomt aan de politie en ontdekt dat de gepleegde moorden geen enkel of onderling verband vertonen, maar veroorzaakt zijn door vertragende reacties op een drug-experiment dat tien jaar geleden ooit in een college-klas had plaatsgevonden. Aparte psychologische thriller die soms nogal gewelddadig is.

Class of '44

1973 | Romantiek, Drama

Verenigde Staten 1973. Romantiek van Paul Bogart. Met o.a. Gary Grimes, Jerry Houser, Oliver Conant, Deborah Winters en William Atherton.

Het trio Grimes, Houser en Conant, dat we in SUMMER OF '42 leerden kennen, wordt uit elkaar gehaald wanneer laatstgenoemde onder de wapenen moet en Houser het zo bont maakt dat hij van de universiteit wordt gestuurd. Grimes is nu alleen en voelt zich helemaal verloren. Het moment dus om nieuwe seksuele ervaringen op te doen. Teleurstellende sequel, die veel van de spontaniteit van de eerste film mist. Bovendien zit het script dat Herman Raucher deze keer afleverde boordevol clichés, waardoor het niet half zo verfrissend werkt als het eerdere. Wel is het tijdsbeeld uitstekend weergegeven. Mooie fotografie van Andrew Laszlo. Bigband-score van Dave Grusin, die de nostalgische sfeer nog benadrukt. Gedraaid in Panavision.

Kotch

1971 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1971. Komedie van Jack Lemmon. Met o.a. Walter Matthau, Deborah Winters, Felicia Farr en Charles Aidman.

De oude excentrieke Kotch (Matthau), weduwnaar, woont in bij zijn zoon en schoondochter. Deze laatste vindt echter dat hij een slechte invloed heeft op haar zoontje. Ze neemt een babysit en laat zich ontvallen dat Kotch in een bejaardentehuis hoort. Kotch voelt zich vernederd en gaat in de tegenaanval. Een ontroerende kijk op de oude dag van een man die nergens meer thuis lijkt te horen. Soms amusant, dan weer sentimenteel. Het resultaat van de vrienschap tussen Lemmon en Matthau. Na hun langdurige samenwerking wist Lemmon precies waartoe Matthau in staat was, en hij slaagt erin om de knorrige acteur in zijn regiedebuut tot een topprestatie te brengen, waarbij de andere acteurs in de schaduw blijven. Knap scenario van John Paxton, die zijn inspiratie haalde uit een roman van Katherine Topkins. In beeld gebracht door Richard H. Kline.

The People Next Door

1970 | Drama

Verenigde Staten 1970. Drama van David Greene en David Green. Met o.a. Eli Wallach, Julie Harris, Deborah Winters, Stephen McHattie en Hal Holbrook.

Een uitstekend drama, geconcentreerd op twee doorsneegezinnen uit voorsteden, de Masons en de Hoffmanns. Onthullingen met betrekking tot hun kinderen. Een goed onderbouwde uitbeelding van de gevolgen van drugsgebruik en geloofwaardige dialogen, maar de rolbezetting is het niet helemaal.

Natalie Me

1969 |

1969. Fred Coe. Met o.a. Nancy Marchand, Deborah Winters, James Farentino, Salome Jens en Elsa Lanchester.

Een uitstekend drama, geconcentreerd op twee doorsneegezinnen uit voorsteden, de Masons en de Hoffmanns. Onthullingen met betrekking tot hun kinderen. Een goed onderbouwde uitbeelding van de gevolgen van drugsgebruik en geloofwaardige dialogen, maar de rolbezetting is het niet helemaal.

Me, Natalie

1969 | Drama, Komedie

Verenigde Staten 1969. Drama van Fred Coe. Met o.a. Patty Duke, Martin Balsam, Elsa Lanchester, Salome Jens en Nancy Marchand.

Natalie Miller heeft sinds ze werd geboren altijd het idee dat ze een lelijk eendje was. Ondanks dat haar moeder haar heeft verteld dat ze later vast een mooie vrouw wordt, heeft Natalie dat nooit geloofd. Haar ouders betalen een knappe student medicijnen om haar te daten, maar Natalie ontdekt het vroegtijdig en vlucht haar ouderlijk huis uit. Dan ontmoet ze de aardige David Harris met wie ze een verhouding krijgt, maar David draagt een geheim met zich mee. (IdH/VPRO Gids)

Hail, Hero!

1969 | Drama

Verenigde Staten 1969. Drama van David Miller. Met o.a. Michael Douglas, Arthur Kennedy, Teresa Wright, John Larch en Charles Drake.

Debuutfilm van Michael Douglas waarin de novice zich ontpopt van bevlogen demonstrant tegen de oorlog in Vietnam tot bevlogen demonstrant in de oorlog in Vietnam. Onze held meent namelijk dat hij de Vietcong kan bekeren met Liefde in plaats van met Kogels. Een nobel streven dat met wortel en tak lijkt te worden uitgeroeid door de schrale realiteit. Maar onze langharige held moet en zal zegevieren. Een betere wereld is mooi meegenomen maar waar het natuurlijk om draait is goedkeuring van de vader. Hopeloos gedateerd en tegelijkertijd eeuwig actueel.